Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Τα... είπαν σε Ελλάδα και Κύπρο


Τα  χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλλε στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια μεικτή μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων στην κεντρική είσοδο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.


Τον Υπουργό συνόδευαν η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς.

Στη συνέχεια ο κ. Δένδιας υποδέχθηκε στο γραφείο του το σύνολο της πολιτικής και της στρατιωτικής ηγεσίας για την ανταλλαγή ευχών.


Στην συνέχεια, στην ηγεσία αλλά και σε όλο το προσωπικό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, χορωδίες Σχολών και Κέντρων εκπαίδευσης του Στρατού Ξηράς καθώς επίσης και η Μικτή Χορωδία των Ενόπλων Δυνάμεων, έψαλαν τα παραδοσιακά κάλαντα.


Στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά, έψαλλαν τα Κάλαντα η Μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας, με την ευγενική συμμετοχή της χορωδίας της σχολής P.M.T.P. της κυρίας Σίας Κοσκινά και η χορωδία του Τάγματος ΓΕΕΘΑ, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.


Ενώ την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014, ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, επισκέφθηκε το Αρχηγείο Στόλου και το Ναύσταθμο Σαλαμίνας, όπου με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό και με τα πληρώματα πλοίων.


Την ίδια μέρα σήμερα, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, Πολιτική, Θρησκευτική και Στρατιωτική Ηγεσία, αντάλλαξαν ευχές και δώρα με το στρατιωτικό προσωπικό της Εθνικής Φρουράς.


Επιπλέον, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς, δέχθηκε τα κάλαντα και τις ευχές από χορωδίες εθνοφρουρών.




Ο Υπουργός Άμυνας Κύπρου Χριστόφορος Φωκαΐδης δέχθηκε την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014 τις Φιλαρμονικές της Αστυνομίας, της Στρατιωτικής Μουσικής της Εθνικής Φρουράς (ΣΜΕΦ) και της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ).


Δεν υπάρχουν σχόλια: