Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Παράδοση τροφίμων στην Μητρόπολη Κορίνθου απο την Ε.Τ.Ε.Ε.Δ και τον Σύλλογο Δυτών Κορινθίας


To Εθελοντικό Τμήμα Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (Ε.Τ.Ε.Ε.Δ) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δυτών Κορινθίας συνείσφερε τρόφιμα και τα παρέδωσαν στα γραφεία της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων της Μητρόπολης Κορινθίας, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Κορίνθου κ.κ. Διονύσιο.


Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 22-12-2014 το πρωί, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Δυτών Κορινθίας κ. Αναστάσιος Χαντζαντώνης και τα μέλη του Εθελοντικού Τμήματος Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων προσήλθαν στα γραφεία της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων η «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» και παρέδωσαν, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ.κ. Διονυσίου, τρόφιμα τα οποία συγκέντρωναν επί ένα μήνα περίπου. Συγκεκριμένα, από την στιγμή που εξεδήλωσαν την συγκεκριμένη επιθυμία τους, ήρθαν σε επαφή με τον υπεύθυνο της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» π. Γρηγόριο Θεοδώρου, ο οποίος τους ενημέρωσε για τα είδη τροφίμων που είναι πιο απαραίτητα προς διάθεση και αναλώθηκαν με όλες τους τις δυνάμεις στην ευόδωσή της.


Κατά την προσέλευσή τους, τους υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, ο οποίος επαινώντας την ευγενή χειρονομία τους, τόνισε ότι «χαίρεται ιδιαίτερα που η Μητρόπολή μας, με το Φιλανθρωπικό έργο της πρωτοπορεί και πάλι με επίκεντρο την Κόρινθο, (κατά μίμησιν των εράνων («λογίων») του Αποστόλου των Εθνών Παύλου, που και αυτός τους ξεκίνησε από την πόλη της Κορίνθου), προσπαθώντας να δώσει ανάσα στα προβλήματα που η λεγόμενη κρίση επέφερε στους συνανθρώπους μας.


Τέτοιες πράξεις, είναι άξιες αναφοράς και προβολής γιατί, όπως επανειλημμένα έχει τονιστεί, οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι είναι εκείνοι που δίνουν το παράδειγμα και αποτελούν φωτεινούς φάρους στον αγώνα για την ανακούφιση του αναξιοπαθούντα πλησίον μας και όχι οι έχοντες και κατέχοντες».



Δεν υπάρχουν σχόλια: