Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ο υπουργός άμυνας της Κύπρου και ο Αρχηγός του ΓΕΕΦ στα στρατόπεδα και φυλάκια της Εθνικής Φρουράς λόγω εορτών


Ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου Χριστόφορος Φωκαΐδης συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Γεώργιο Μπασιακούλη συνέχισε σήμερα την περιοδεία του σε στρατόπεδα και φυλάκια της Εθνικής Φρουράς στα πλαίσια των επισκέψεων του με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ο Υπουργός μετέφερε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς και τις θερμές ευχές εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας στα στελέχη της Εθνικής Φρουράς, τους εθνοφρουρούς και το πολιτικό προσωπικό και πρόσφερε δώρα.


Ο κ. Φωκαΐδης απευθυνόμενος σε όλο το προσωπικό αναφέρθηκε στις σκληρές προσπάθειες που καταβλήθηκαν τους τελευταίους μήνες σε όλα τα επίπεδα, ώστε «να αντιμετωπιστούν συσσωρευμένα προβλήματα καθώς και στις αλλαγές που προωθούνται με σκοπό να καταστήσουν την Εθνική Φρουρά ένα σύγχρονο, ευέλικτο και αξιόμαχο στρατό, έτοιμο να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις ασφάλειας στην περιοχή μας. Αυτές οι μεταρρυθμίσεις σημείωσε, για να στεφθούν με επιτυχία χρειάζονται την ενεργητική συμβολή όλων μέσα σε πνεύμα συναδελφοσύνης και ομοψυχίας».
'

Κλείνοντας, ο Υπουργός Άμυνας τόνισε ότι «η σκέψη όλων αυτές τις μέρες στρέφεται στα σκλαβωμένα μας μέρη υπογραμμίζοντας ότι για όσο καιρό συνεχίζεται ο αναχρονισμός της κατοχής μέρους της πατρίδας μας η δέσμευση και η πίστη στον αγώνα για επιστροφή στις πατρογονικές μας εστίες παραμένει ισχυρή και αναλλοίωτη, όπως και η δέσμευση μας για ενίσχυση της Εθνικής Φρουράς».



Δεν υπάρχουν σχόλια: