Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Αναβάλλεται ο ποδηλατικός αγώνας στο Σέιχ-Σου εξαιτίας του καιρού


Στην αναβολή του λαϊκού ποδηλατικού αγώνα, όπως επίσης και του αγωνιστικού τμήματος, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί  Κυριακή 8 Μαρτίου στο Σέιχ-Σου, αναγκάστηκαν να προχωρήσουν οι διοργανωτές, εξαιτίας των κακών και ακατάλληλων καιρικών συνθηκών, οι οποίες προβλέπονται.

Οι αγώνες, που διοργανώνονται από την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης, τον Ποδηλατικό Όμιλο «ΒΕΛΟΣ», τον δήμο Νεάπολης-Συκεών και την Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 29 Μαρτίου στην ίδια περιοχή και με εκκίνηση τη θέση “Πυροφυλάκιο”.

Ο open (λαϊκός) αγώνας προγραμματίσθηκε ως παράλληλη δράση του «Πρωταθλήματος Μακεδονίας-Θράκης Ορεινής Ποδηλασίας (ΜΤΒ)» της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης και του Ποδηλατικού Ομίλου «ΒΕΛΟΣ», στις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων, Παίδων, Γυναικών, Νεανίδων-Κορασίδων και Masters. Είναι ο πρώτος ανοιχτός ποδηλατικός αγώνας που ο δήμος Νεάπολης-Συκεών φιλοδοξεί να καθιερώσει ως θεσμό με στόχο να δημιουργήσει μια ακόμη δραστηριότητα μέσω της οποίας μικροί και μεγάλοι θα «αγκαλιάσουν» και θα «ζήσουν» το δάσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: