Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Το σήμα της εβδομάδας: Romance FC



 Δημήτρης Βαρσάνης

Στα μέσα της εβδομάδας έχουμε τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και είναι μια κατάλληλη ευκαιρία για όλους τους ερωτευμένους φίλους μας να αφιερώσουμε λίγο χρόνο μέσα από μια ποδοσφαιρική ομάδα που το προσδιορίζει με το πιο κατάλληλο τρόπο.

Η Romance FC είναι ένας γυναικείος δημιουργικός ποδοσφαιρικός σύλλογος που παίζει μέσα και γύρω από το Χάκνει στο Ανατολικό Λονδίνο.

Γεννημένη το 2012 η ​​ομάδα είναι ένας ανοιχτόχρωμος συνδυασμός ταλέντου. Στον αγωνιστικό χώρο παίζουν βλοσυροί αμυντικοί και πανούργοι επιθετικοί. Εκτός αγωνιστικού χώρου είναι κινηματογραφιστές, DJ, κωδικοποιητές και καλλιτέχνες, που παράγουν γεγονότα και δημιουργούν χώρους που αγκαλιάζουν το μοτίβο:"Δεν μπορείς να σηκωθείς αν δεν σηκωθούν οι άλλοι μαζί σας".



Μετά από πολλά βράδια που αγωνίζονται κάτω από τον ουρανό του Χάκνει του Λονδίνου, η ομάδα αποτίει φόρο τιμής στον τόπο που βρίσκεται κοντά στις καρδιές τους. Σχεδιασμένο από την Aimee Capstick της Romance FC, η φανέλα είναι εμπνευσμένη από τα κλασικά ποδοσφαιρικά μπλουζάκια τη δεκαετία του '80 και του '90 με μια μοντέρνα κλίση χρώματος. Χρησιμοποιώντας λεπτές γεωμετρικές μορφές και σχήματα που υπαινίσσονται τα σχέδια αυτής της εποχής, σε συνδυασμό με τους τόνους όμπρε το αποτέλεσμα είναι ένας τέλειος συνδυασμός καινούργιου και παλιού.

Η φανέλα διαθέτει δύο προσαρμοσμένες γραμματοσειρές που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη Romance FC, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τα μοτίβα που βασίζεται στις φανέλες για μια αίσθηση κίνησης. Κάθε φανέλα δεν είναι μόνο ότι μοιάζει καλή αλλά διαθέτει επίσης βασικές τεχνικές ιδιότητες όπως το ύφασμα Nike Dri-FIT για άνετη εφαρμογή, εξαεριζόμενες πλευρικές ραφές για να αναπνέει και μανίκια raglan για εύκολη κίνηση.

Η συνεργασία μεταξύ της Romance FC και της Nike Football είναι μία από τις πρώτες που προέρχονται από το πρόγραμμα συνεργασίας της Nike By You.

Δεν υπάρχουν σχόλια: