Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΜΕ ...ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!

Κάτι τέτοιο είχαν στο μυαλό τους οι τέσσερις γυναίκες, ηλικίας 25 έως 56 ετών, οι οποίες συνελήφθησαν σήμερα, στην περιοχή της Μενεμένης, με την διαδικασία του αυτοφόρου.

Φορώντας μαύρα ρούχα και κρατώντας χριστιανικές εικόνες και μαύρα σταυρουδάκια, κατάφερναν με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση , την είσοδό τους σε οικίες, όπου αποσπούσαν με τη χρήση ή την απειλή χρήσης βίας, χρυσά κοσμήματα.


Αναλυτικά να αναφέρουμε, πως την Τρίτη που πέρασε, προφασιζόμενες ότι είναι μοναχές της Ιεράς Μονής Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης και κρατώντας μία εικόνα και μαύρα σταυρουδάκια, εισήλθαν σε οικία 59χρονης στην περιοχή της Μενεμένης και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από την 59χρονη, μία λευκόχρυση αλυσίδα με λευκόχρυσο σταυρό. Ενώ λίγο αργότερα, στην ίδια περιοχή, εισήλθαν με όμοιο τρόπο σε οικία 82χρονης και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από αυτήν, μία χρυσή αλυσίδα με χρυσό σταυρό και φλουρί και ένα χρυσό δαχτυλίδι με πολύτιμες πέτρες.

Μάλιστα, κατα την στιγμή της σύλληψής τους, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά 23 εικόνες με θρησκευτικές παραστάσεις και 8 μικρά μαύρα σταυρουδάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: