Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ VS ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΙΑ Σ.Μ.Α!

Απάντηση στις δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για όσους διαφωνούν με την δημιουργεία του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμάτων, που προβλέπεται να γίνει στην Ευκαρπία, κοντά στο ΤΙΤΑΝ.



Αναλυτικά, όπως δημοσιεύσαμε, ο κ. Μπουτάρης, σε συνέδριο τησ ΠΕΔΚΜ, αναφερόμενος σε όσους αντιδρούν με τον Σ.Μ.Α, τους αποκάλεσε ''παλιανθρώπους''. Αυτός ο χαρακτηρισμός, οδήγησε το  Δημοτικό Συμβούλιο Παύλου Μελά να ''καλεί το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη να ανακαλέσει δημόσια τους ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε κατά των πολιτών και των φορέων που αντιφρούν με το Σ.Μ.Α''.



Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος του Παύλου Μελά ''ούτε το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Παύλου Μελά, ούτε οι τοπικοί ιερείς, ούτε οι 50 και πλέον σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, πολιτιστικοί και επιστημονικοί της δυτικής Θεσσαλονίκης αλλά και όσοι ασχολούνται με την προστασία του περιβάλλοντος είναι «παλιάνθρωποι» και «υποκινούμενοι».
Παλιάνθρωποι είναι όλοι εκείνοι που απαξίωναν και απαξιώνουν, κορόιδευαν και συνεχίζουν να εμπαίζουν, υποβάθμιζαν και υποβαθμίζουν τις Δυτικές συνοικίες επιδεικνύοντας παντελή αδιαφορία για τα μεγάλα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας...Οι χαρακτηρισμοί του δημάρχου Θεσσαλονίκης είναι ανεπίτρεπτοι και βαθύτατα υβριστικοί... Λέμε ΝΑΙ στους ΣΜΑ που υπηρετούν τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Λέμε ΟΧΙ στους ΣΜΑ της μόλυνσης και των συμφερόντων''.

Μάλιστα, στην ίδια ανακοίνωση ο δήμος καλεί τον κ. Μπουτάρη να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς καθώς ''Σε αντίθετη περίπτωση ο δήμος Παύλου Μελά θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά εναντίον του''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: