Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Το σήμα της εβδομάδας: Bangkok Glass F.C.


Δημήτρης Βαρσάνης


Είναι Δευτέρα του Πάσχα, η τελευταία μέρα στη πιο συναισθηματική εβδομάδα αυτού του έτους με τα πάθη του Χριστού που όλοι μας γινόμαστε λίγο πιο καλοί άνθρωποι. Έτσι και εμείς θα σας παρουσιάσουμε ένα Πασχαλινό σήμα, παρόλο που μπορεί να είναι ένα από τα πιο περίεργα κουνέλια του Πάσχα που θα δείτε.

Η Bangkok Glass F.C. ιδρύθηκε το 2006 αρχίζοντας τη ζωή της στην τέταρτη κατηγορία της Ταϊλανδικής Λίγκας. Ωστόσο οι φιλοδοξίες της ήταν πολύ μεγαλύτερες και το 2009 αγόρασε το ΑΦΜ της Krung Thai Bank FC προκειμένου να αγωνιστεί στην Ταϊλανδική Premier League. Αξιοσημείωτες αναδείξεις στη σύντομη ιστορία του συλλόγου ήρθαν το 2010 με νίκες στο Κύπελλο της Βασίλισσας και στο Κύπελλο της Σιγκαπούρης και το 2014 όταν κατέκτησε το FA Cup της Ταϊλάνδης.



Το κλαμπ είναι γνωστό ως «Glass Rabbits» επειδή διοικείται και λειτουργεί από την Bangkok Glass Public Company Limited. Παρά το επίσημο όνομά τους, ο σύλλογος παίζει τα εντός παιχνίδια του στην επαρχία Πάθουμ Θάνι η οποία βρίσκεται ακριβώς βόρεια της Μπανγκόκ. Όμως το ψευδώνυμο του συλλόγου έχει αποδειχθεί πολύ δημοφιλές με πολλούς οπαδούς να φορούν αυτιά κουνελιών στους αγώνες.

Το τρομακτικό κουνέλι στο σήμα μπορεί να είναι εντυπωσιακό στους αντιπάλους όμως θα θέλατε ποτέ να πάρετε τα αυγά του Πάσχα από κάτι που μοιάζει με ένα κακό Bugs Bunny; δεν το νομίζω!

Δεν υπάρχουν σχόλια: