Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Ο Καναδάς τρολάρει τον Τραμπ για το θέμα των διεμφυλικών


Με τρολάρισμα απάντησε ο Καναδικός στρατός στην απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να απαγόρευση την είσοδο των διεμφυλικων ατόμων στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, λόγω επιβάρυνσης του προϋπολογισμού στον τομέα της υγείας. Αν και τόσο το Πεντάγωνο, όσο και το Κογκρέσο, δεν δέχονται το συγκεκριμένο αίτιο για να ισχύσει η απαγόρευση.

Παρόλα αυτά, μια ενδιαφέρουσα απάντηση - τρολλ στην συγκεκριμένη απόφαση του κ. Τραμπ ήρθε απο τον Καναδικό στρατό μέσω Twitter. Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο επίσημο προφίλ του Καναδικού στρατού, ο Καναδάς ανακοίνωσε ότι: «Καλωσορίζουμε τους Καναδούς απο όλους τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς και ταυτότητες - Ελάτε μαζί μας». Το τρολάρισμα βρίσκεται στην αρχή και στο τέλος του μηνύματος και υπενθυμίζει το τεράστιο κύμα αιτήσεων ιθαγένειας απο Αμερικανούς στον Καναδά αμέσως μετ΄την νίκη του Τραμπ στις τελευταίες προεδρικές εκλογές.

Επίσης για το θέμα τοποθετήθηκε και ο Ισραηλινός πρώην διοικητής της διεύθυνσης ανθρώπινου δυναμικού - στρατολόγησης, Elazar Stern, ο οποίος σε συνέντευξή του τόνισε ότι η απαγόρευση των διεμφυλικών απο τον στρατό είναι χάσιμο χρόνου.

«Είναι καλό που στο Ισραήλ δεν ξοδεύουμε χρόνο για συζητήσεις πάνω σε αυτά τα θέματα και είμαι περήφανος για αυτό» τόνισε ο κ. Stern.

Να σημειωθεί πως Τσεχία, Νορβηγία, Ισραήλ, Καναδάς είναι απο μερικές απο τις χώρες που επιτρέπουν διεμφυλικούς να υπηρετήσουν στο στρατό τους ενώ Ισπανία και Ταϊλάνδη χαρακτηριστικά επιτρέπουν αυτά τα άτομα να υπηρετούν σε βοηθητικές θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: