Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Η.Π.Α: Έφεδροι πεζοναύτες στα χιόνια!


Στο ορεινό τοπίο του βόρειου Βερμόντ στις Η.Π.Α, όπου οι θερμοκρασίες πέφτουν κάτω από την μηδέν και το χιόνι καλύπτει το τοπίο, έφεδροι πεζοναύτες έφτασανστα όριά τους καθώς «πολέμησαν» ενάντια στους ακραίες χειμερινές καιρικές συνθήκες κατα την διάρκεια της άσκησης  Nordic Frost στο στρατόπεδο Ethan Allen στις 13-27 Ιανουαρίου 2018.


Κατα την διάρκεια της δύο εβδομάδων άσκησης, οι έφεδροι πεζοναύτες του 1ου τάγματος, 25ου συντάγματος, της 4ης Μεραρχίας πεζοναυτών εκπαιδεύτικαν πάνω στις ομαδικές τακτικές μικρών κλιμακίων, στις πρώτες βοήθειες μάχης, κλίση πυρών, προσανατολισμός, χρήση εκρηκτικών και κυριότερα στην ατομική προστασία σε πολικές θερμοκρασίες.


«Αυτοί οι πεζοναύτες ήταν στην έρημο του Μαρόκου το περασμένο έτος», δήλωσε ο Λοχαγός John A. Faucette, ο υπεύθυνος των όπλων της 1ου τάγματος. «Φέτος, εδώ στο βόρειο Βερμόντ, σε ένα πολύ ορεινό, γεμάτο χιόνι έδαφος, έφτασαν στα όριά τους. Εκθέσαμε τους πεζοναύτες στο κρύο καιρό εκτελώντας βολές και διάφορες άλλες ασκήσεις με έμφαση στην ηγεσία των μικρών μονάδων. Επίσης εκπαιδεύτηκαν στην σωστή επιλογή και χρήση των υλικών τους ώστε να μπορούν να παραμείνουν ζεστοί και να ειναι σε κατάσταση να πολεμήσουν».


Δεν υπάρχουν σχόλια: