Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟΣ;

Αυτό ήταν το κεντρικό σύνθημα - ερώτημα του συλλαλητηρίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11:30 στην Θεσσαλονίκη, με συμμετοχή κυρίως απλήρωτων εργολαβικών υπαλλήλων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και με την συνδρομή εκπαιδευτικών και φοιτητών,  αριστερών παρατάξεων.

Το συλλαλητήριο ξεκίνησε απο το Α.Π.Θ., βγήκε στην Εγνατία με κατεύθυνση την Πλατεία Δικαστηρίων, όπου προέβει σε ολιγόλεπτη καθιστική διαμαρτυρία μποστά απο το άγαλμα του ΕΛ.Βενιζέλου.

Στην συνέχεια, κατευθύνθηκαν προς το Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, όπου επειδόθηκε διάβημα και στην συνέχεια κατευθύνθηκε προς το Αριστοτέλειο, όπου διαλύθηκε.

Καθο όλη την διάρκεια της πορείας, ακούστηκαν αντιμνημονειακά και εναντίων των μέτρων της κυβέρνησης συνθήματα αλλά και συνθήματα κατά της Πρυτανείας του Παν/μίου.

Ως μία ...παράπλευρη είδηση να αναφέρουμε ότι ο κόσμος, παρακολούθησε την συγκέντρωση - πορεία αρκετά ψυχρά, νομίζοντας ότι επρόκειτο για πορεία του ΠΑΜΕ καθώς κοπέλες μοίραζαν παραπλεύρως της πορείας φυλλάδια του ΠΑΜΕ.



 Η καθιστική διαμαρτυρία μπροστά στον Βενιζέλο...




 

Να τονίσουμε εδώ ότι  η πορεία είχε πιάσει την μία λωρίδα της Εγνατίας.


 Στο Υπουργείο...









 

Δεν υπάρχουν σχόλια: