Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ...ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΥΕΣ...



Θεραπεία για κάθε μυικό πόνο αναλάμβανε ινστιτούτο μασάζ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κυρίως των ανδρών που θέλαν μία ειδική και εξατομικευμένη θεραπαεία για συγκεκριμένο σημείο του ανδρικού σώματος!

Στο συγκεκριμένο ινστιτούτο, ο 50χρονος μαζί με μία 29χρονη, αναλάμβανε αυτή την ...θεραπεία. Τα ραντεβού για το ...μασάζ γινόντουσαν επ'αμοιβή και  καθορίζονταν μέσω αριθμού τηλεφώνου, που ήταν αναρτημένο σε ιστότοπο στον οποίο παρέχονταν πληροφορίες για τη διεύθυνση του χώρου, καθώς και το είδος των ειδικών υπηρεσιών που προσφέρονται.

Ειδικότερα, η 29χρονη παρείχε εντός του ¨ινστιτούτου¨ ερωτικές υπηρεσίες έναντι χρηματικής αμοιβής, ενώ ο 50χρονος διευκόλυνε την ...θεραπεία μεταξύ άλλων, παραχωρώντας τον προαναφερόμενο χώρο ιδιοκτησίας του, ο οποίος στερούταν όμως άδειας λειτουργίας εργαστηρίου φυσικοθεραπείας.

Το συγκεκριμένο ινστιτούτο έγινε αντιληπτό απο το Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσαλονίκης όπου προέβει και στην σύλληψη του 50χρονου και της 29χρονης, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης με τις κατηγορίες της «Διευκόλυνσης ακολασίας άλλων» και παράβασης σχετικά με «Στέρηση άδειας επαγγέλματος φυσικοθεραπευτή». Επιπρόσθετα, σε βάρος της 29χρονης βεβαιώθηκε παράβαση σχετικά με τη Νομοθεσία «Περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: