Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΜΠΙΣΤΗ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ



Στην υπεράσπιση της ελευθερίας του λόγου και της υπεράσπισης της παράστασης ''corpus Cristi'' στο θέατρο ''Χυτήριο'', αποδίδει η ΔΗΜΑΡ την φραστική επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής της, Νίκος Μπίστης, ο οποίος μαζί με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Τατσόπουλο, καθόντουσαν σε καφετέρεια της Μαρίνας του Φλοίσβου, όταν δύο περαστικοί ποδηλάτες τους επιτέθηκαν φραστικά και ο ένας κινηθηκε απειλητικά προς αυτούς.

Η ΔΗΜΑΡ υπονοεί ότι η επίθεση ενορχηστρώθηκε απο την Χρυσή Αυγή.

Ιδού η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ:
'' Κάθε μέρα που περνάει γινόμαστε μάρτυρες απροκάλυπτων επιθέσεων από βουλευτές της Χρυσής Αυγής και ακροδεξιούς τραμπούκους κατά δημοκρατικών πολιτών. Σήμερα το πρωί ακροδεξιοί στο Παλαιό Φάληρο προπηλάκισαν και απείλησαν τον Νίκο Μπίστη και μετά την αντίδρασή του και την ειδοποίηση της αστυνομίας, εξαφανίστηκαν.

Το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ είχε υπερασπιστεί με σθένος το δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης και της δημιουργίας, μόλις πριν λίγες μέρες στο Χυτήριο. Φαίνεται πως η δράση του αυτή ενόχλησε αυτούς που επιθυμούν ένα καθεστώς με τους δικούς τους κανόνες, χωρίς ελευθερίες και δικαιώματα.
Τους λέμε ότι η δική μας Δημοκρατία δεν φοβάται. Θα δώσει απαντήσεις, όπως έδινε πάντα σε εποχές που οι νοσταλγοί του φασισμού, έκαναν κάθε τι για να την υπονομεύσουν''.

Σε απάντηση η Χρυσή Αυγή εξέδωσε την εξής ολιγόλογη ανακοίνωση:'' Ο κόσμος φτύνει τους παράγοντες της ΔΗΜΑΡ κι αυτοί λένε ότι ψιχαλίζει. Δεν φταίει η Χρυσή Αυγή για τη λαϊκή κατακραυγή που αντιμετωπίζουν, αλλά η άθλια πολιτική τους και τα μέτρα εξαθλίωσης που υπερψηφίζουν''.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: