Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!



Δικογραφία κατα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά για παρεμπόδιση δικαιοσύνης σχημάτισε το αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, καθώς κατα τα γνωστά επεισόδια στο Γκάζι, έξω απο το θέατρο ''ΧΥΤΗΡΙΟ'', ομάδες θρησκευτικών ομάδων με την συνδρομή μελών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής των Ηλία Παναγιώταρο, Ιωάννη Λαγό, Χρήστο Παππά, Νίκο Μίχο και Νίκο Κούζηλο , εμπόδισαν την έναρξη της παράστασης ''Corpus cristi'', με κεντρικό θέμα την σχέση του Ιησού και των μαθητών του το οποίο απο τους διαμαρτυρόμενους θεωρήθηκε βλάσφημία.

Σε κάποια στιγμή των επεισοδίων η αστυνομία συλλαμβάνει και οδηγεί στην κλούβα έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Εκείνη την στιγμή ο κ. Παππάς, επεμβαίνει και τον απελευθερώνει

Σε ερώτηση για το γεγονός απο το NEWSBEAST, ο κ. Παππάς δηλώνει:''Εμείς δεν κάναμε τίποτα παράνομο, θέλαμε να ηρεμήσουμε τον άνθρωπο. Διαμαρτυρήθηκε ήρεμα. Αυτή τη στιγμή συμβαίνουν σημεία και τέρατα στην Ελλάδα.

Ασχολούμαστε με ασήμαντα πράγματα αντί να ασχολούμαστε με την ουσία αυτής της υπόθεσης που είναι αυτή η ανεπίτρεπτη παράσταση για την οποία δεν επεμβαίνει κανένας εισαγγελέας και επεμβαίνει μόνο ένας ιεράρχης από την Εκκλησία, ο μητροπολίτης Πειραιώς. Η επίσημη Εκκλησία δεν στέκεται στο ύψος της''.


Ενώ σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως:'' Σε εποχή πραγματικής ξενικής κατοχής. ΣΕ εποχή που οι διεθνείς τοκογλύφοι της Αγγελα Μέρκελ λεηλατούν την Ελληνική γη , καθήκον των Ελλήνων είναι να αντισταθούν. Καθήκον όλων μας είναι να περάσουμε στην εθνική αντίσταση.

Ο εχθρός δεν θα μπορέσει να λεηλατήσει τις ψυχές μας και να καθυποτάξει το φρόνημά μας.

Ολοι οι Ελληνες και ο καθένας ξεχωριστά με θάρρος και αυταπάρνηση που επιβάλλουν οι στιγμές και η Ιστορία του Γένους μας πρέπει να σταθούμε ενάντια σε μια κυβέρνηση συνεργασίας με τον εχθρό και να επιβάλλουμε την νομιμότητα.

 Παράνομοι δεν είναι οι Ελληνες που αντιστέκονται . Παράνομη είναι η κυβέρνηση. Το άρθρο 120 του Συντάγματος μας επιτάσσει να αγωνιστούμε για την αποκατάσταση της τάξεως και της νόμιμης εξουσίας απ' τους σφετεριστές της λαϊκής κυριαρχίας , από αυτούς που υφάρπαξαν την ψήφο του ελληνικού λαού και την εξουσία με ασύστολα ψεύδη .



Μας το επιβάλλει το εθνικό μας καθήκον να αγωνιστούμε για Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια.
Αγώνας με τη Χρυσή Αυγή για την Ελευθερία.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: