Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ!

Μια ληστεία με λεία 4.500 ευρώ και δύο ελαφρά τραυματίες, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο μεταφοράς χρημάτων του μετρό στο σταθμό του Συγγρού-Φιξ, απετράπη απο τους περαστικούς.

Συγκεκριμένα ένας 37χρονος μαζι με τον συνεργό του, οπλισμένοι, φτάνουν πάνω σε ένα κλεμμένο μηχανάκι στον προαναφερόμενο σταθμό του Μετρό.

Ο συνεργός του περίμενε με την μοτοσικλέτα αναμένη έξω απο τον σταθμό, ενώ ο 37χρονος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισήλθε σε γραφείο μεταφοράς χρημάτων και αφού ακινητοποίησε με την απειλή όπλου την υπάλληλο, αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των -4.500- ευρώ, πυροβολώντας μία φορά για εκφοβισμό.

Ο ληστής ενώ έβγαινε απο τον σταθμό ξαναπυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, χωρίς να υπάρχουν τραυματίες. Όμως, εδώ η τύχη του τον εγκατέλειψε, καθώς σην τελική του έξοδο του Μετρό καταδιώχθηκε απο περαστικούς, οι οποίοι κατάφεραν τελικά να τον ακινητοποιήσουν και να τον ρίξουν μετά απο μικροσυμπλοκή στο οδόστρωμα, παρά το γεγονός ότι ο δράστης πυροβόλησε και τραυμάτισε ελαφρά στα χέρια έναν 71χρονο και ένα 31χρονο, οι οποίοι διακομίσθηκαν, ελαφρά τραυματισμένοι σε κοντινό νοσοκομείο.

Να σημειωθεί ότι ο 37χρονος είναι από 12-3-2012 δραπέτης του καταστήματος Κράτησης Αλικαρνασσού, στο οποίο εξέτιε ποινή κάθειρξης δώδεκα ετών και τριών μηνών για ληστείες, καθώς παραβίασε τακτική άδεια που είχε λάβει.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: