Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!



Σάλος έχει γίνει με τον ...αδελφό του Ηλία Κασιδιάρι, Αναστάσιο, ο οποίος φέρεται να είναι πρωταγωνιστής σε ένα επεισόδιο που έγινε σε ένα εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Δελφών, όταν θαμώνας κοίταξε, ή την παρέα του ή την κοπέλα της παρέας του Αναστάσιου, οι πληροφορίες δεν συμφωνούν, και ο ίδιος πήγε να ζητήσει τον λόγο απο τον θαμώνα, πιθανώς αλλοδαπο.

Το επεισόδιο θα τέλειωνε στην λογομαχία που έγινε αν δεν καταγγελόταν ότι ο Αναστάσιος Κασιδιάρης, Ανθυπολοχαγός των Ειδικών Δυνάμεων, κατα το συμβάν, οπλοφορούσε και αναφέρεται ότι απείλησε να χρησιμοποιήσει το όπλο του.

Η αστυνομία που επιλύφθηκε της υπόθεσης, το αστυνομικό τμήμα Αναλύψεως για την ακρίβεια, βρήκε τον Αναστάσιο και όντως ανακάλυψε το περι ουν ο λόγος όπλο που όμως ισχυρίστηκε ο ίδιος ότι το χρησιμοποιεί για σκοπευτικούς λόγους.

Η αστυνομία, λόγω της στρατιωτικής ιδιότητας του δράστη και καθώς ο ίδιος δεν έδειξε στους αστυνομικούς τα έγγραφα που πιστοποιούν τους ισχυρισμούς του, παρέπεμψε την υπόθεση στην στρατιωτική δικαιοσύνη και έτσι την υπόθεση ανέλαβε η στρατιωτική εισαγγελία Θεσσαλονίκης η οποία κάλεσε τον Αναστάσιο Κασσιδιάρη σε ποινική εξέταση για την υπόθεση.

 Παραλλήλως, ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Γκίνης διέταξε να διενεργηθεί Ενορκη Διοικητική Εξέταση για να αναζητηθούν τυχόν πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: