Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΠΕΥΡΔΕΥΕΙ ΤΙΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΜΕ...



Εμφατική ήταν η απάντηση του κοινοβουλευτικού εκπρωσώπου της Χ. Α. Χρήστου Παππά στον βουλευτή της Ν. Δ.  Αδωνι Γεωργιάδη όταν ο τελευταίος, μετά την άρνηση τόσο του ΚΚΕ όσο και της Χ.Α. να ψηφίσουν ένα νομοσχέδιο, επιτέθηκε και στα δύο κόμματα λέγοντας πως:'' Έψαξα τα βιβλία μου και βρήκα ότι η Χρυσή Αυγή είχε εκδώσει το 1990 ένα βιβλίο ενός Δανού νεοναζί με τίτλο ‘ο εθνικοσοσιαλισμός είναι κίνημα της αριστεράς’.Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι ένα κίνημα της αριστεράς. Να πάτε να καθίσετε από εκεί».
Η απάντηση του κ. Παππά ήταν το ίδιο ειρωνική:'' Ο κ. Γεωργιάδης μπερδεύει τις βούρτσες με τις κούτες, δηλαδή λες και είναι κούτες εκπτωτικού πακέτου βιβλίων. Νομίζει ότι το κοινοβούλιο είναι μία τηλεοπτική εκπομπή. Αυτά που είπε είναι ένα παραλήρημα που πολλές φορές το δημιουργεί η εξουσία και μάλλον καβάλησε το βουκεφάλα και τρέχει», τόνισε.

Επόμενος στόχος τού κ. Παππά ήταν ο κ. Χρυσοχοιδης, του οποίου τις δηλώσεις αποκάλεσε θρασείς:'' Ο κ.Χρυσοχοίδης είπε ότι οι ξένοι επενδυτές δεν θα έρθουν στην Ελλάδα επειδή υπάρχει η Χρυσή Αυγή. Ο κ. Χρυσοχοίδης κατ’ ομολογίαν του δεν είχε διαβάσει το μνημόνιο και έχει το θράσος να ομιλεί για ξένους επενδυτές; Ο κ. Χρυσοχοίδης και ο αρχηγός του, ο πρώην και ο νυν, έφεραν τους ξένους κατακτητές για τους επενδυτές θα μας μιλήσει;»

Εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτοί...

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ:
Η τοποθέτηση του κ Γεωργιάδη.
http://www.youtube.com/watch?v=qsMfaODG6lY&feature=player_embedded.
Η απάντηση του κ. Παππά
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4JJjxfMPRPo

Δεν υπάρχουν σχόλια: