Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! (βιντεο και φωτο)



Χαμός προκλήθηκε σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής, που συγκλήθηκε με θέμα νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που αφορούσε την αποκατάσταση των ζημιών στο κέντρο των Αθηνών στης 12/2, όταν ο βουλευτής Δράμας της Ν. Δ. και πρωην συνδικαλιστής της αστυνομίας, Δημήτρης Κυριαζίδης  ανέφερε στον λόγο του, μεταξύ άλλων, καταθέτοντας  φωτογραφικό και ψηφιακό υλικό, ότι οι χρυσαυγίτες συμπεριφέρθηκαν στην ελληνική σημαία σε συμπλοκές σαν:'' σκουπόξυλο και σφουγγαρόπανο''.

Αυτή η αποστροφή του κ. Κυριαζίδη, προκάλεσε την έντονη και οργίλη αντίδραση τόσο του Ηλία Κασιδιάρη,όσο και των υπολοίπων βουλευτών της Χ.Α όπου μεταξύ των πολλών, του καταλόγισαν μομφή για μασονική ιδιότητα.

Αυτή η μη προβλεπόμενη αντίδραση των βουλευτών της Χ.Α. προκάλεσε με την σειρά του την έντονη αντίδραση του προεδρεύοντα Λεωνίδα Γρηγοράκου , οποίος απαίτησε απο τους οργισμένους βουλευτές να ''σεβαστουν τον χώρο'' τονίζοντας ότι εδώ είναι ''Βουλή των Ελλήνων''.

Οταν μετά απο λίγο πήρε τον λόγο στο βήμα ο Ηλίας Κασσιδιάρης, είπε πως: ''οι της Ν.Δ. δεν πρέπει να μιλάνε για αρμόζουσα συμπεριφορά στην σημαία γιατί την έχουν παραδώσει στις συγκεντρώσεις τους σε λαθρομετανάστες'' και παρέθεσε και αυτός, φωτογραφικό υλικό.

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ:
Κυριαζίδης: http://www.youtube.com/watch?v=lDFqeLa4X5Q&feature=plcp.
Κασιδιάρης: http://www.youtube.com/watch?v=X_uCIENkki4&feature=plcp.

ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ:




Δεν υπάρχουν σχόλια: