Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ...ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!



''Ο πρωθυπουργός μας είναι ρατσιστής. Ζω σε μια χώρα όπου ο πρωθυπουργός μας, ο πρωθυπουργός της χώρας, είναι ρατσιστής. Βασίζομαι στην καμπάνια που έκανε πριν τις εκλογές που έλεγε και ψάξτε να τα βρείτε μόνοι σας που έλεγε για τους μετανάστες ότι είμαστε κατακτητές''. Τάδε έφη ο πρόεδρος της  Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος, Ναΐμ Ελγαντούρ,σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου με αφορμή την προβολή της αντι-ισλαμιστικής ταινίας ''Η Αθωότητα των Μουσουλμάνων'' και τα αιματηρά επακόλουθά της.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο θέμα τζαμιού, τονίζοντας ότι θα έπρεπε να έχει κατασκευαστεί ένα τέμενος για τους μουσουλμάνους και έκανε ιδιαίτερη μνεία για το θέμα, στη θέση της Διαρκής Ιεράς Συνόδου η οποία για δεύτερη φορά έδωσε μέρος για να γίνει το τζαμί που ζητούν οι Μουσουλμάνοι, ''γεγονός που είναι υπέρ της, ενώ η επίσημη Πολιτεία κωλυσιεργεί'' όπως δήλωσε.

Παρών στην συνέντευξη τύπου ήταν ο γενικός γραμματέας θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας, Γιώργος Καλαντζής, καθώς και άλλοι ομιλήτές, που κλήθηκαν  να μιλήσουν για το θέμα που έχει προκαλέσει την οργή των μουσουλμάνων παγκοσμίως, παίρνωντας θέση υπέρ τους.

Απάντηση στα περι ''ρατσιστή πρωθυπουργου'' έδωσε ο κυβερνητικός εκπροσωπος Σίμος Κεδίκογλου ο οποίος είπε πως:'' Προφανώς, ο εν λόγω κύριος παραποιεί σκόπιμα και συκοφαντικά τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, που αφορούσαν παράνομους μετανάστες, ανεξαρτήτως θρησκεύματος. Του υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να σέβεται τον Πρωθυπουργό και τους νόμους της χώρας που τον φιλοξενεί''.

Σύμφωνα, όμως, με το site http://www.defencenet.gr/defence/index.php. ο κ. Ελγαντούρ δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τα μέσα. Σύμφωνα πάλι με το site, ο κ.  Ελγαντούρ θεωρήται απο τον κ. Θ. Κατσανέβα, πράκτορας της Τουρκίας ( για λεπτομέρειες δείτε εδώ: http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=55373&Itemid=170.)



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: