Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΙΑ ΠΥΞΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ!



Εκδήλωση - ανοιχτή συζήτηση με θέμα: ‘’Η μονογονεϊκή οικογένεια: μια νέα μορφή οικογένειας’’,θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου από της 6.30-8.30 μ.μ στα γραφεία της Σχολής Γονέων του Κέντρου Πρόληψης ‘’Πυξίδα’’, με την οποία ανοίγει το πρόγραμμα δράσεων και παρεμβάσεών της για φέτος.

Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως, στους ανθρώπους που έχουν αναλάβει το ρόλο του αρχηγού μονογονεϊκής οικογένειας, μέσα από τη συνθήκη της διάστασης ή του διαζυγίου, της χηρείας ή ως άγαμοι γονείς. Απευθύνεται επίσης σε οποιονδήποτε άλλο γονέα που ενδιαφέρεται να ενημερωθεί και να ευαισθητοποιηθεί για τα θέματα αυτά.

Στο πλαίσιο της ανοιχτής εκδήλωσης για μονογονείς, ειδικοί επιστήμονες στελέχη της «Πυξίδας» θα παρουσιάσουν τα πιο σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα ως προς την πορεία και τις μορφές του θεσμού της οικογένειας, τις εναλλαγές των ρόλων καθώς και τα ποικίλα ζητήματα που ανακύπτουν σχετικά με τη φροντίδα και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών, για να ακολουθήσει στη συνέχεια ανοιχτή συζήτηση. Να σημειωθεί ότι στο Κέντρο Πρόληψης «Πυξίδα» από τον Οκτώβριο θα λειτουργήσει ομάδα συμβουλευτικής για μονογονείς με τακτικές δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις.

Για πληροφορίες:’’ ΠΥΞΙΔΑ, Επταπυργίου 151, Συκιές - Τηλ.: 2310.202015, 2310.204453 – email: info@pyxida.org.gr’’

Δεν υπάρχουν σχόλια: