Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Χρυσή Αυγή vs HELLAS - ORTHODOXY

‘’Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν’’ θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει την διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ Χρυσής Αυγής και του blog HELLAS - ORTHODOXY για την πατρότητα του πατρόν των μπλουζών την Χρυσής Αυγής.



Πιο συγκεκριμένα, αναρχικοί της Βέροιας μετά απο συμπλοκή με μέλη της Χ.Α. απέσπασαν σημαίες, καπέλα και μπλούζες του κόμματος τα οποία φωτογράφισαν και ‘’ανέβασαν’’ στο διαδίκτυο.


Αίσθηση προκαλεί μία απο αυτές τις φωτογραφίες, που δείχνει να κατασκευάζονται οι μπλούζες της Χ. Α. σε βιοτεχνία στην Τουρκία.


Αυτή την φωτογραφία την τόνισε ο υπεύθυνος του blog HELLAS - ORTHODOXY στηλιτεύοντας, έντονα, με αυτό τον τρόπο την ανακολουθία, κατα τον ίδιο, λόγων και έργων του συγκεκριμένου κόμματος πάνω σε θέματα οικονομίας.


Η απάντηση της Χ. Α. ήρθε επιθετικά, κατηγορώντας τον υπεύθυνο του blog ως ‘’προβοκάτορα που δημιούργησε την μπλούζα δεν φρόντισε καν να κάνει «καλή δουλειά»’’ όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της, στο διαδίκτυο και μάλιστα αντιπαραβάλει την μπλούζα που δείχνει το blog, με άλλες μπλούζες του κόμματος. με διαφορετική γραμματοσειρά στο λογότυπο.


Το blog απάντησε, αναρτώντας με την σειρά του, φωτογραφίες απο επίσημες εκδηλώσεις της Χ. Α. όπου μέλη της φορούν μπλούζες με το ίδιο τύπου λογότυπο με την μπλούζα που φέρεται να φτιάχτηκε στην Τουρκία.

Έπεται συνέχεια;

Δεν υπάρχουν σχόλια: