Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ... MADE IN TURKEY ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ!



Ένα δίκτυο παραθρησκευτικών,φιλοτουρκικών φυτωρίων σε όλα τα Βαλκάνια, αλλά και όπου υπάρχουν μουσουλμάνοι, προσπαθεί να χτίσει, επισήμως πλέον η Τουρκία.


Γι' αυτό το λόγο βρέθηκε σε περιοχές της Θράκης και ο αντιπρόεδρος της Τουρκικης κυβέρνησης κ. Μπεκίρ Μποζντάγ με στόχο την ανάπτυξη αυτού του δικτύου σε στρατηγικές περιοχές, ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για την Τουρκία.


Ο κ. Μποζντάγ, του οποίου κυβερνητική αρμοδιότητα είναι θέματα απόδημου τουρκο-ισλαμισμού, επικουρείται στην προσπάθειά του αυτή απο τον εθνικιστή επιχειρηματία  Ομέρ Μπαμπά
 
ο οποίος φαίνεται, έχει επιφορτιστεί με το έργο της αγοράς ακινήτων, και απο τον ψευτομουφτή της Θράκης



ο οποίος δια των χοτζάδων του διαδίδει σε δεκάδες οικείες την μουσουλμανική αίρεση των ''Σουλειμάδων'' ή ''Σουλειμαντζήδων''. Μιάς αίρεσης που προωθεί το κυβερνών κόμμα της Τουρκίας και έχει ασπαστεί ο κ. Ερντογάν.

Το τουρκογεννές αυτό δίκτυο έχει την επωνυμία  «new born turkish-islam» (αναγεννημένοι τουρκο-ισλαμιστές), με στόχο την προσεταιρισμό των μουσουλμάνων των βαλκανίων και όσον αφορά την Ελλάδα την πλήρη θρησκευτική και γλωσσική ομογενοποίηση της μειονότητας, ούτως ώστε να εξαφανιστούν πλήρως οι εθνοτικές ομάδες των Πομάκων και των Τσιγγάνων.
 Γι' αυτόν τον σκοπό, κάθε παιδί που εγκαταλείπει το αντίστοιχο σχολείο της ελληνικής πολιτείας, για να σπουδάσει στο ''κρυφό σχολειό'' του παρα-Ισλάμ, που στήνει η τουρκική τριανδρία, επιδοτείται με 500 ευρώ μηνιαίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: