Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)



Ως απάντηση ων περι βουρτσών του κ. Παππά ο κ. Γεωργιάδης απάντησε πως:'' Πουλάω όσες κούτες βιβλίων θέλω και είναι δικός μου λογαριασμός. Κακώς θίξατε το θέμα και δείχνει έλλειψη αγωγής, αντιλαμβάνεστε πόσο άκομψο θα ήταν σε μία ιδεολογική και πολιτική συζήτηση να ανέφερε ο ένας το επάγγελμα του άλλου. Να πω εγώ πχ για τους πωλητές στρωμάτων, εσείς που δηλώνετε εθνικοσοσιαλιστές να μας πείτε τι πραγματικά είστε και σε ποιο σημείο της αίθουσας θα έπρεπε να κάθεστε''.

Σε αυτή την τοποθέτηση ο κ. Παππάς απάντησε με την Ασκητική του Καζαντζάκη:'' Το βιβλίο λέει σε κάποιο σημείο ότι τον αντίπαλό σου πρέπει να τον διαλέγεις, πρέπει να είναι ανώτερος από εσένα. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σας, δεν θα ανοίξω βεντέτα μαζί σας γιατί δεν θέλω να σας κάνω περαιτέρω διαφήμιση''.

Για το θέμα της τοποθέτησης της Χ. Α. στα έδρανα της βουλής τόνισε πως:'' Δεν θα μας τοποθετήσετε εσείς σε όποια πλευρά θέλετε του κοινοβουλίου. Θα μπορούσαμε να καθόμαστε σε όποιο σημείο θέλουμε. Είμαστε πέρα της αριστεράς και της δεξιάς, Ο κύκλος της χαζοχαρούμενης δεξιάς έχει κλείσει στην Ελλάδα. Τελείωσατε κ. Γεωργιάδη''.

Η αποστροφή του λόγου του κ. Παππά περι ''Χαζοχαρούμενης δεξιας'', προκάλεσε την οργιλή αντίδραση του προεδρεύοντος, τότε , Χρήστου Μαρκογιαννάκη, ο οποίος απαίτησε να κατονομάσει ο κ. Παππάς ποιοά είναι αυτή η ...χαζοχαρούμενη παράταξη:''Επειδή δεν υπάρχει καμία χαζοχαρούμενη παράταξη εδώ, παρακαλώ να διαγραφεί η λέξη από τα πρακτικά''.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: http://www.youtube.com/watch?v=BrKIr9P_U5Y&feature=player_embedded&noredirect=1.
ΠΑΠΠΑΣ: http://www.youtube.com/watch?v=WIN5KErfSrA&feature=player_embedded.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: