Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΑΛΟΙ, ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΡ.



Σφοδρή συνεχίζεται να είναι και, την φετινή χρονιά, η διαμάχη μεταξή του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και του βουλευτή της Ν. Δ. και αργηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης Κώστα Γκιουλέκα.

Η φετινή τους μάχη ξεκίνησε στα τέλη Αυγούστου όταν δόθηκέ αφορμή απο τις διαμαρτυρίες των υπαλλήλων του Δήμου ο κ. Γκιουλέκας, σχολιάζοντας δηλώσεις του Δημάρχου για το θέμα, κάλεσε τον κ. Μπουτάρη:''''Να μην αλλάζει τις απόψεις του σαν τα πουκάμισα''.

Αυτή την φορά αφορμή στάθηκαν καταγγελίες του κ. Γκιουλέκα για τις πρακτικές του οργανισμού τουρισμού του Δήμου και ειδικότερα το θέμα της Ryanair.

Σε πρώτη φάση ο κ. Μπουτάρης απάντησε στις καταγγελίες πως:''δεν έκανε τίποτα και έχει το θράσος να καταδικάζει την πόλη σε μαρασμό και να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα''. Για την Ryanair τόνισε πως:Δεν αποτέλεσε προσωπική μου απόφαση. Σε τελική ανάλυση, δεν μπορεί να απολογείται ο δήμος για την πολιτική των μεγάλων αεροπορικών εταιρειών, οι οποίες, με εξαίρεση μία (την Alitalia), δεν επικαλέστηκαν ως λόγο φυγής τους τη Ryanair''.

Εν συνεχεία το λόγο πήρε ο κ. Γκιουλέκας, που εσπευσμένα έπρεπε να παρευρεθεί σε μία κηδεία, και ανταπάντησε πως:''ο κ. Μπουτάρης βλέπει φανταστικούς εχθρούς παντού και πως διαβάζει τις σημειώσεις του για να μιλήσει για τη Θεσσαλονίκη''.

Για να ανταπαντήσει ο κ. Μπουτάρης:''Σταματήστε να λέτε ψέματα! Δεν ντρέπεστε, είστε και αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης και βουλευτής. Ο άνθρωπος δε σέβεται τίποτα. Αλίμονο μας, είστε και στο κοινοβούλιο. Είστε χοντροκέφαλος''

Για να κορυφωθεί η συζήτηση:''  Μην μου μιλάς εμένα έτσι, όπως μιλάς στα μπαρ που πας! Για να απαντήσει ο κ. Μπουτάρης: «Εσύ πας σε χειρότερα καφενεία. Τράβα στην κηδεία τώρα».

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:
http://www.youtube.com/watch?v=k4qoOf7GGjE&feature=g-hist.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: