Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ VS ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ROUND TWO!

Οι υπεύθυνοι της δυστυχίας μας υβρίζουν και συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή!

Συνεχίζεται στα ερντζιανά-διαδικτυακά, η αντιπαράθεση που ξεκίνησε προ ημερών, μεταξύ του βουλευτή Δράμας της Ν.Δ. και πρωην συνδικαλιστή αστυνομικού Δημήτρη Κυριαζίδη και της Χ.Α. (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:''ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! (βιντεο και φωτο)'').

''Λάδι στη φωτιά'' έβαλε τώρα ο κ. Κυριαζίδης μιλώντας προ ημερών στο Βήμα 99,5. Μεταξύ των άλλων, αναφερόμενος για το συμβάν που συνέβη στην βουλή είπε πως:'' Δεν είμαι ούτε ψεύτης ούτε λασπολόγος, όπως λέχθηκε χθες στο Κοινοβούλιο. Υπήρχαν και άλλες στιχομυθίες του κόμματός μου και της συγκεκριμένης σπείρας. Γιατί πρόκειται για μια εγκληματική σπείρα. Το λέω καθαρά. Είναι μία συμμορία που δρα. Δεν έχει άλλα χαρακτηριστικά πέραν από της σπείρας Αλλά σε αυτό που βιώνουμε όλοι μας, μπαίνουν στο θυμικό μας. Αυτό εκμεταλλεύονται ... Καταλαβαίνω την οργή που υπάρχει. Το πολιτικό σύστημα ανέθρεψε τέτοιες αντιλήψεις» είπε, τονίζοντας ότι αργά ή γρήγορα όλοι θα γευτούν το «χάλι» αυτών των ανθρώπων''.

Η τοποθέτηση του κ. Κυριαζίδη δεν έμεινε αναπάντητη απο την Χρυσή Αυγή όπου στο site της απαντάει ως εξής:'' Μετά από το «αντιφασιστικό» του ντελίριο στη βουλή, συνεχίζει κι έξω απ’ αυτήν τις ύβρεις, τις συκοφαντίες και τις απειλές κατά της Χρυσής Αυγής, ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης! Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5, απεκάλεσε το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών «εγκληματική σπείρα» και προσέθεσε τα εξής:

«Όλοι καταγγέλλουμε τους κουκουλοφόρους, αλλά εδώ έχουμε μία διαφανή κουκούλα πιο επικίνδυνη που πρέπει να ξεσκεπάσουμε. Καταλαβαίνω την οργή που υπάρχει. Το πολιτικό σύστημα ανέθρεψε τέτοιες αντιλήψεις και αργά ή γρήγορα όλοι θα γευτούν το «χάλι» αυτών των ανθρώπων».

Είναι προφανές, ότι η ΝΔ, το κόμμα που της προδοσίας της Κύπρου (που «κείται μακράν»), το κόμμα που νομιμοποίησε τους εκδοροσφαγείς του ΚΚΕ και που παρέδωσε την Ελλάδα στη μαρξιστική αριστερά, που έστειλε στα κάτεργα τους αξιωματικούς της 21ης Απριλίου, που διέλυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, που αφελλήνισε την Παιδεία, που λεηλάτησε την εθνική οικονομία και που «έθαψε» τον εθνικό πλούτο (πετρέλαια) κ.τ.λ., κ.τ.λ., και που προσφάτως συμμετείχε ενεργότατα στην εγκληματική σπείρα του Μνημονίου που οργάνωσε το ξεπούλημα της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού, δε βάνει μυαλό με τίποτα! Γι’ αυτό άλλωστε και οι εξαπατημένοι και εξαθλιωμένοι αγνοί πατριώτες ψηφοφόροι της, την εγκαταλείπουν μαζικά για την Χρυσή Αυγή, με κίνδυνο στις επόμενες εκλογές να έχει τη μοίρα του ΠΑΣΟΚ κι ακόμα χειρότερη. Γι’ αυτό λυσσάνε κατά του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών! Αλλά δε θα τους περάσει και την επόμενη φορά θα ψάχνουν να βρουν την ψήφο τους!

Και δυο κουβέντες για τον υβριστή και συκοφάντη μας. Ψάξαμε στο βιογραφικό του, το οποίο δεν έχει ημερομηνία γεννήσεως (κρύβει την ηλικία του;), ούτε εισαγωγής στην Αστυνομία (μήπως μπήκε μετά το 1981;) και βρήκαμε τα εξής:
«Εισήχθη αρχικά στη Σχολή Υπαξιωματικών και μετέπειτα στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και στη Νομική Σχολή Αθηνών. Ο πρώτος διορισμός του είναι στη Δράμα, ως διοικητής σε αστυνομική υπηρεσία. Υπηρέτησε σε αστυνομικές υπηρεσίες του Ν. Δράμας (Καλαμπάκι, Μαυρολεύκη, Περιθώρι). Αργότερα μετατέθηκε στη Θάσο. Επανήλθε στην πόλη της Δράμας, όπου και συνέχισε να υπηρετεί».

Δηλαδή, στις εποχές της πιο σκληρής πασοκοκρατίας, όταν οι αστυνομικοί που δεν ήταν της «κλαδικής» έπαιρναν συνεχείς μεταθέσεις από χωρίου εις χωρίον, ο νυν βουλευτής της ΝΔ υπηρετούσε στον τόπο καταγωγής του. Τα συμπεράσματα δικά σας!''.

Συμπληρωματικά για την ψηφοφορία των μέτρων ο κ. Κυριαζίδης είπε πως:'' σε περίπτωση που τα μέτρα δεν έρθουν προς ψήφιση σε ένα άρθρο, δεν πρόκειται να ψηφίσω τις περικοπές στους ένστολους''.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: