Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Η ΑΝΟΙΞΗ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΧΟΡΤΙΑΤΗ!



Αναφέρομαι στην πρωτοβουλία που έλαβε, μετά απο απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, ο Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη να δεντροφυτεύτεί οπροαύλιος χόρος του δημοτικού παιδικού σταυθμού.

Η προσπάθεια επιτεύχθηκε χάρη στην συμμετοχή των παιδιών του παιδικού σταθμού, των παιδαγωγών και της διευθύντριας του σταθμού κ. Φωτεινής Σκάβδη.

Η πρωτοβουλία θα ολοκληρωθεί με τη φύτευση και άλλων φυτών που θα τοποθετηθούν περιμετρικά του δημοτικού Παιδικού Σταθμού, που φέρει τα ονόματα των δωρητριών Καλαϊτζή-Τερλεμέζη. Παράλληλα σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί παρόμοια αναβάθμιση και στον άλλο δημοτικό Παιδικό Σταθμό της Πυλαίας, ο οποίος βρίσκεται στην οδό Ηλέκτρας.

  

Χαρακτηριστηκά για αυτή την πρωτοβουλία ο δήμαρχος της Πυλαίας - Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης ανέφερε:''Αναβαθμίζουμε το περιβάλλον της εκπαίδευσης και είμαστε περήφανοι που σε αυτήν την προσπάθεια συμμετέχουν και οι επαγγελματίες του δήμου μας, που ανταποκρίθηκαν εδώ αλλά και αλλού στο κάλεσμά μας για κοινωνικές συνέργειες. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Πυλαίας Σταύρο Τζιαφέρη, στην αντιπρόεδρο Κική Φαρίνη και τους συνεργάτες τους για την ευαισθησία και τη συνεργασία τους, αλλά και στους επαγγελματίες του δήμου μας, που σε δύσκολες εποχές βρίσκονται κοντά μας''

Τα φυτά που τοποθετήθηκαν αλλά και τα άλλα που θα τοποθετηθούν, είναι χορυγία των Φυτωρίων Κοντολάζου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: