Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΑΚΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ!



Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, αστυνομικοί εντόπισαν προχθές το πρωί σε ερημική αγροτική τοποθεσία της περιοχής, έναν ταξιδιωτικό σάκο, ο οποίος ήταν  κρυμμένος σε συστάδα δέντρων και περιείχε 11 νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 11.351 γραμμαρίων.

Προς εντοπισμό πιθανών υπόπτων,  έθεσαν το σημείο υπό διακριτική επιτήρηση με αποτέλεσμα λίγο αργότερα δυο άτομα, 24 και 18 ετών, επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα, πλησίασαν τον συγκεκριμένο σημείο.

Αρχικά, ο 24 συννελήφθηκε την στιγμή που επεξεργαζόταν την συσκευασία, ενώ ο 18χρονος που τον ανέμενε σε κοντινή απόσταση ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε, αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών. Μετά από αναζήτηση, οι αστυνομικοί, τον συνέλαβαν λίγο αργότερα  έξω από το σπίτι του.

 Οι συλληφθέντες κατείχαν από κοινού την κάνναβη με το συνεργό τους, έναν 24χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας και την προόριζαν για περαιτέρω διάθεση στην περιοχή της Μαγνησίας.

Εκτός απο την συγκεκριμένη ποσότητα, κατασχέθηκαν απο την αστυνομία, η δίκυκλη μοτοσικλέτα και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: