Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΟΛΒΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Σ.Β.!

Ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Δήμου Βόλβης, ο Οργανισμός Σχολικών Βιβλίων, παρέδωσε δωρεάν υλικό με το οποίο, όχι μόνο καλύπτονται ελλείψεις νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων του δήμου, αλλά κι εμπλουτίζονται με αξιόλογα παιδαγωγικά βοηθήματα, απαραίτητα ειδικά στους μικρότερους μαθητές.

Συγκεκριμένα, η βοήθεια υπολογίζεται σε 230 σχολικά καθίσματα κάθε τύπου, 160 ειδικά κατασκευασμένα θρανία, ξύλινα τραπέζια για ολοήμερα σχολεία και μαγνητικοί πίνακες αποτελούν τμήμα του βασικού εξοπλισμού που διαμοιράζεται, ενώ από το υπόλοιπο υλικό ξεχωρίζουν 8 dvd player κ.α.

Για το θέμα ο δήμαρχος Βόλβης, Δημήτρης Γαλαμάτης, δήλωσε πως: ''η νέα γενιά που μεγαλώνει μέσα σε ένα δυσχερές οικονομικό περιβάλλον, μοναδικό ίσως εφόδιό της θα έχει την Παιδεία. Η δημοτική αρχή, σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, τις σχολικές επιτροπές και φυσικά τους γονείς, θα επιδιώξει να προσφέρει το καλύτερο δυνατό περιβάλλον στους μαθητές της Βόλβης. Σκοπεύουμε να εξαντλήσουμε ότι περιθώριο υπάρχει για να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο τις σχολικές μονάδες του δήμου μας. Συνεργασίες όπως αυτές με τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, εντάσσονται σε αυτή τη στρατηγική μας και θα συνεχισθούν''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: