Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ!

Σε συνεργασία με τους συλλόγους, τους κατοίκους και άλλους Δημοτικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Νεάπολης - Συκεών, στην βάση λαικών συνελεύσεων, σχεδιάζει να διαμορφώσει το νέο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για τρο 2013 καθώς ο Δήμος φέτος θα τους καλέσει να καταθέσουν της απόψεις τους.

Ο δήμαρχος, σε κάλεσμά του προς τους πολίτες και όλους τους φορείς του Δήμου ώστε να συμμετάσχουν στην διαδικασία τόνισε πως:'' πρόκειται για κορυφαίες δημοκρατικές και συμμετοχικές διαδικασίες μέσα από τις οποίες οι τοπικές κοινωνίες εκφράζουν τις απόψεις και διατυπώνουν τις προτάσεις τους για το τι πόλη επιθυμούν και για το πώς ιεραρχούν τις προτεραιότητες σε κάθε περιοχή και σε κάθε γειτονιά. Μέσα από αυτόν τον ανοιχτό και ουσιαστικό διάλογο, ο οποίος στο δήμο μας είχε θεσμοθετηθεί πολύ πριν τις σχετικές νομοθετικές προβλέψεις, διαμορφώνουμε από κοινού ένα λεπτομερές τεχνικό πρόγραμμα που απαντά στις ανάγκες και τις αναζητήσεις για διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας ζωής''.

Η αρχή θα γίνει από τη Δ.Ε. Συκεών την προσεχή Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, 7.30 μ.μ., με την Ανοιχτή Διαβούλευση να πραγματοποιείται στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου (Ι.Μιχαήλ και Στρ. Στεφ. Σαράφη 1), για να ακολουθήσουν:

-Δ.Ε. Νεάπολης, Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, 7.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Νεάπολης, Ελ.Βενιζέλου 125).
-Δ.Ε. Αγίου Παύλου, Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, 5.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Αγ.Παύλου (Προέδρου Β.Μυρώνη 2).
-Δ.Ε. Πεύκων, Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, 8 μ.μ., στο δημοτικό κατάστημα Πεύκων (Ειρήνης 19).
Να σημειωθεί ότι στις ανοικτές διαβουλεύσεις προσκλήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα το σύνολο των τοπικών φορέων, συλλόγων και κοινωνικών εταίρων, προκειμένου να συμμετάσχουν στις διαδικασίες και να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: