Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

'' Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ'' ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ!


Ξαναχτύπησε ο Πανταλέων, κατα κόσμον. Στράτος Καρυπίδης, ο οποίος με τα 40 και πλέον σατιρικά χαρτονάκια του προσπαθεί να καταδείξει τα αίτια της κοινωνικής, πολιτικής, πολιτιστικής και οικονομικής κατάντια μας.

Ο συνταξιούχος μηχανικός αυτοκινήτων, κάνει απο πέρυσι αυτή την δράση, όταν μπορεί και, όταν έχει καλό καιρό. Με μια έξυπνη πατέντα που κατασκεύασε, μεταφέρει απο την Χαριλάου όπου μένει, μέσω ΟΑΣΘ, τα χαρτονένια του ''βέλη'' και τα εκτοξεύει απο το φανάρι που βρίσκεται έξω απο το ξενοδοχείο ELECTRA PALACE, στην αρχή της Πλατείας Αριστοτέλους.




Ο ίδιος, σε μία μικρή κουβέντα που είχαμε αυτή την φορά μας μαζί του μας, μάς αναφέρει την ένθερμη συμπαράσταση του κόσμου προς αυτή του την ενέργεια, κάτι που αντιληφθήκαμε και οι ίδιοι, αφού ματα την διάρκεια της συνέντευξης, περαστικός μας είπε χαρακτηριστικά:'' γράφτα όλα, αυτά είναι όσα ζούμε!''.

''Μερικές φορές υπάρχουν και μερικοί που θίγονται όπως την τελευταία φορά που κάποιος παρεξηγήθηκε με το σκίτσο - σάτιρα που είχα για τον Πάγκαλο και με ρώτησε αν έχω το δικαίωμα και αν φοβάμαι που τον σατιρίζω και εγώ του απάντησε πως έχω το ίδιο δικαίωμα και, περισσότερο ακόμα, με αυτόν που αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης αποκάλεσε τους Έλληνες κομμουνιστές, φασίστες και μαλάκες'' μας ανέφερε ο κ. Καρυπίδης.




Τέλος, σε ερώτησή μας για το πώς βλέπει την παρούσα πολιτική κατάσταση μας απάντησε πως:'' οι πλιτικοί είναι αλήτες και λαοπλάνοι'' και '' όλα αυτά με την δόση και την συμπεριφορά των Ευρωπαίων είναι προσχήματα καο προσχεδιασμένες ενέργειες''.

 
 
 
(ΛΌΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΎ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΥΝΑΤΗ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΕΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: