Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Απόπειρα καθαρισμού, καθαρίστριας!





Μια άτυχη γυναίκα, καθαρίστρια στο ΕΠΑΛ Νεάπολης που βρίσκεται στην περιοχή του πρώην Στρ. Στρεμπενιώτη, δέχτηκε στις 10 το βράδι της 20 Μαρτίου, δολοφονική επίθεση.Αγνωστος άνδρας της επιτέθηκε αιφνιδιαστικά και την τραυμάτισε με πέντε μαχαιριές, τέσσερις στην πλάτη και μία στο πόδι.

Αμέσως, συνάδελφός της που εργαζόταν σε διπλανό χώρο του σχολείου, έσπευσε να τη βοηθήσει, καλώντας και την αστυνομία. Μάλιστα, οι φωνές της ήταν εκείνες που έτρεψαν το δράστη σε φυγή αμέσως μόλις την αντιλήφθηκε.

Η τραυματίας, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκεε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και βρίσκεται εκτός κινδύνου, ενώ από την αρχή της δυσάρεστης περιπέτειάς της, εξακολουθεί να διατηρεί τις αισθήσεις της.



Για το θέμα, θέση πήρε και ο δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε πως: ‘’Η κρατική αστυνομία είναι ανύπαρκτη. Μηδενική παρουσία περιπολιών αστυνομικών στους δρόμους με περιπολικά ή συμβατικά οχήματα της Ασφάλειας. Μηδενική παρουσία πεζών περιπολιών. Σχεδόν μηδενική παρουσία αστυνομικών μέσα στα ίδια τα αστυνομικά τμήματα. Η αποψινή εγκληματική ενέργεια εναντίον μιας ανυποψίαστης εργαζόμενης, μιας μητέρας μικρών παιδιών που βρισκόταν στην υπηρεσία της και εργαζόταν, αποδεικνύει ότι η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει από κάθε έλεγχο και αν δεν υπάρξει κινητοποίηση από πλευράς ΕΛ.ΑΣ. τότε σε λίγο καιρό θα είναι μη αναστρέψιμη...
Καθιστούμε υπεύθυνη όλη την ιεραρχία της Ελληνικής Αστυνομίας και ζητάμε οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους τώρα’’.


Δεν υπάρχουν σχόλια: