Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ο ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ!




Μια ξεχωριστή ευκαιρεία και τιμή, είχαν οι σπουδαστές δημοσιογραφίας και αθλητικής δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους, σε ένα σεμινάριο - συνέντευξη τύπου, με καλεσμένο - συνεντευξιαζόμενο, τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Σούλη Μαρκόπουλο.

Παρουσία του προέδρου του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκης και των καθηγητών - δημοσιογράφων κ.Χορόζογλου και κ. Στέλλα, οι οποίοι συνεννοήθηκαν με τον κ. Μαρκόπουλο και οι οποίοι έκαναν κατα διαστήματα υποδείξεις και διορθώσεις, προς τους σπουδαστές, οι μαθητευόμενοι δημοσιογράφοι πήραν μέρος σε μια προσομοίωση πραγματικής συνέντευξης τύπου, με τις απότομες απαντήσεις, τις διακοπές και όλα όσα συμβαίνουν, σε μια πραγματική συνέντευξη τύπου.



Το αποτέλεσμα ήταν αρκετά ενδιαφέρον, καθώς ο κ. Μαρκόπουλος βρέθηκε να απαντά σε καίριες ερωτήσεις όπως, τη είναι επιτυχία για έναν προπονητή: ''για έναν προπονητή επιτυχία θεωρείται να παίρνει έναν αθλητή και να τον κάνει ¨μεγάλο¨ δηλαδή να μπορέσει να του δώσει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα τον ακολουθούν σε όλη του την καριέρα και όλη του τη ζωή και που θα τον βοηθήσουν να γίνει καλύτερος άνθρωπος'', για το αν του έγινε κρούση απο την Ελληνική Ομοσπονδία Μπάσκετ για την θέση του προπονητή της Εθνικής ομάδας και πως νοιώθει που μέχρι στιγμής δεν επιλέχτηκε: ''Δεν έχω συνεργαστεί με την Εθνική ομάδα, αν και έγινε μια κρούση το 2003. Δεν νοιώθω ριγμένος που δεν επιλέχτηκα'', για την συνεργασία του με τον Ίβκοβιτς: ''Πολύ δυνατός και καλός προπονητής, μια μεγάλη σχολή''.

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: