Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ!


Το 2ο ΓΕΛ Ευόσμου, συμμετέχοντας στους προκριματικούς αγώνες Επιχειρηματολογίας - Αντιλογίας Γενικών Λυκείων Κεντρικής Μακεδονίας, που διοργανώνονται και διεξάγονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών, κατάφερε να αποσπάσει, μεταξύ 54 Λυκείων, το «εισιτήριο» για τη συμμετοχή του στους Τελικούς Πανελλαδικούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην Αθήνα.

Όπως δήλωσε για αυτή την επιτυχία, ο  Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Στάθης Λαφαζανίδης: 'Η σχολική κοινότητα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου πρωταγωνιστεί και συνεχίζει να μας γεμίζει με χαρά, κατακτώντας με το ταλέντο, τις δεξιότητες και τη μαχητικότητα των μαθητών πανελλήνιες διακρίσεις. Η πρόκριση του 2ου ΓΕΛ Ευόσμου στους Τελικούς Πανελλαδικούς Αγώνες Επιχειρηματολογίας - Αντιλογίας συνιστά μέγιστη διάκριση που τιμά το δήμο μας και τον προβάλει σε όλη τη χώρα'

Ενω για το ίδιο θέμα η κ. Αβρόρα Σαββίδου, Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας : ''Συγχαίρουμε τους μαθητές του 2ου Λυκείου Ευόσμου για τη σημαντική αυτή διάκριση, η οποία αποδεικνύει πως η μαθητική κοινότητα του δήμου μας έχει και λόγο και ενεργό ρόλο. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους μαθητές μας, οι οποίοι είμαστε σίγουροι πως για ακόμη μια φορά θα μας κάνουν περήφανους''.


Δεν υπάρχουν σχόλια: