Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Η ιστορική παρέλαση του Παύλου Μελά!



Με κεντρικό σύνθημα: ''Τα στρατόπεδα ανήκουν στους πολίτες'' και υπο τους ήχους της μπάντας του Δήμου του Παύλου Μελά, πραγματοποιήθηκε, για πρώτη φορά, μέσα στο πρώην στρατόπεδο του Καρατάσου, η παρέλαση προς τιμή της 25ης Μαρτίου. Σε αυτήν σημμετείχαν πενήντα ένα σχολεία (28πρωτοβάθμια και 22 δευτεροβάθμια) καθώς και Ποντιακοί σύλλογοι.



Ο λόγος αυτής της πράξης του Δήμου έγινε με στόχο, να διευθετηθεί οριστικά το μέλλων του Στρατοπέδου, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, προκειμένου να βελτιωθεί και να αναβαθμιστεί η περιοχή, πράγμα που είναι για χρόνια βασικό αίτημα του Δήμου.



''Οι χώροι του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου είναι ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους του δήμου Παύλου Μελά. Θα δώσουν νέα πνοή στην περιοχή τερματίζοντας μια περίοδο απαξίωσης των Δυτικών συνοικιών. Ο δήμος θα συνεχίσει τους δίκαιους αγώνες του και την προσπάθειά του για να περάσουν όλοι αυτοί οι αναξιοποίητοι χώροι στα χέρια των πολιτών.
Το πρώην στρατόπεδο δεν πωλείται, δεν παραχωρείται αλλά ούτε και εκποιείται σε κανέναν. Είναι περιουσία των ανθρώπων των Δυτικών συνοικιών και σ΄ αυτούς θα μείνει. Για το παρόν και το μέλλον αυτής της πόλης'' τόνισε ο δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: