Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ...

Απέτυχε η προσπάθεια τρειών νεαρών, ηλικίας 19, 19 και 17 ετών, να ληστέψουν ένα mini-market στην Λαμία.

 Οι τρεις δράστες, μεταβαίνοντας σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, πήγαν στο  Mini Market, ενός 52χρονου. Ο 17χρονος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε εντός του καταστήματος και με την απειλή μαχαιριού, προσπάθησε να αποσπάσει από τον ιδιοκτήτη τις εισπράξεις του καταστήματος.


Ο ιδιοκτήτης, όμως, αντιστάθηκε  και αμύνθηκε, χτυπώντας τον δράστη με ένα ξύλο που διατηρούσε εντός του καταστήματός του, με αποτέλεσμα ο 17χρονος να αιφνιδιαστεί και να τραπεί σε φυγή πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητο που τον περίμεναν οι άλλοι δυο νεαροί συνεργοί του και διέφυγαν, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, τελικά, το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες εντοπίστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα στην έξοδο της πόλης της Λαμίας, όπου μετά από δυναμική επέμβαση των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. ακινητοποιήθηκε και οι τρεις δράστες συνελήφθησαν.



Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο κάτω από το κάθισμα του οδηγού και κατασχέθηκε, το μαχαίρι με το οποίο νωρίτερα ο 17χρονος δράστης αποπειράθηκε να διαπράξει την ληστεία στο κατάστημα.



Επιπλέον κατασχέθηκαν ένα ζευγάρι γάντια, μία πένσα, δύο μαύρα περιλαίμια και το όχημα των δραστών ως μέσο μεταφοράς και διαφυγής τους.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι τρεις δράστες, νωρίτερα, μετέβησαν σε συνεργείο μοτοποδηλάτων στην Λαμία και απείλησαν με μαχαίρι τον 37χρονο ιδιοκτήτη του.
 
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: