Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Παπά ρε παπάρες;



Για χρηματική απάτη κατά ενος εφημέριου, του Ιερού Ναού της Σίνδου, συνελήφθησαν και κατηγορούνται δυο άτομα ηλικίας  39 και 35 ετών.

Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες ήρθαν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον 63χρονο εφημέριο, και προσποιούμενοι τους εκπροσώπους του ταμείου Κληρικών, έπεισαν τον Ιερέα, να καταθέσει χρηματικό ποσό για υποτιθέμενη πληρωμή παραβόλων, για περαίωση δικαστικής του υπόθεσης. Επίσης, του ζήτησαν επιπλέον χρηματικό ποσό, προκειμένου στη συνέχεια να του παραδώσουν επιταγές για το υποτιθέμενο αναλογούν χρηματικό ποσό που θα εισέπραττε από την δικαστική υπόθεση.

Μετά απο ραντεβού που κλείσαν με τον Ιερέα, στην περιοχή της Σίνδου, προκειμένου να εισπράξουν το επιπλέον χρηματικό ποσό, συνελήφθησαν απο αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή και στο αυτοκίνητο του 39χρονου, συνολικά, 11 κινητά τηλέφωνα, 7 πακέτα τηλεφωνικών συνδέσεων, το χρηματικό ποσό των 1.345 ευρώ και 1 μπλοκ αποδείξεων παροχής υπηρεσιών, σε φύλλα του οποίου αναγράφονταν διάφορα ποσά.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι δύο συλληφθέντες την 26-03-2013 ήλθαν σε επικοινωνία με άλλους δύο Ιερείς στις περιοχές των Τρικάλων και του Κιλκίς, προσπαθώντας να αποσπάσουν χρήματα με την ίδια μέθοδο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: