Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ!

Με κάθε επισημότητα, παρουσία του Δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Σωκράτη Δωρή, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, και με την παρουσία πλήθους κόσμου, έγιναν τα εγκαίνια της Έκθεσης Παραδοσιακών Μουσικών Οργάνων, της συλλογής του Καθηγητή, Ιωάννη Καϊμάκη, με τίτλο ''Μεσογειακά Ηχοχρώματα''.



Η έκθεση περιλαμβάνει παραδοσιακά μουσικά όργανα που πηγάζουν από το βάθος του χρόνου και αναδεικνύουν, το μουσικό χαρακτήρα της Μεσογείου και φιλοξενείται στην Πινακοθήκη του Πολιτιστικού Κέντρου Πανοράματος.



Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε ξενάγηση και παρουσίαση από τον κ. Καϊμάκη, των πιο αντιπροσωπευτικών μουσικών οργάνων . Μετά την τελετή εγκαινίων, ακολούθησε στο Φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου Πανοράματος, μουσική παράσταση παρουσίασης των οργάνων και δεξίωση, με τη συμμετοχή όλων όσων παραβρέθηκαν στα εγκαίνια.


Η έκθεση, θα λειτουργήσει μέχρι τα τέλη Απριλίου, καθημερινά 10:30-1:30 μμ και 5:30-8:30 μμ. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Για τα σχολεία, υπάρχει εκπαιδευτικό πρόγραμμα και η επίσκεψη γίνεται κατόπιν επικοινωνίας. Τηλ. Επικοινωνίας: 2313301013.


Δεν υπάρχουν σχόλια: