Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Οι ...Μπονι και Κλάιν του Άγιου Παντελεήμονα!


Συνελήφθησαν, μετά απο συμπλοκή και τραυματισμό 2 αστυνομικών, στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα, ένας  ένας 35χρονος και μία 33χρονη, οι οποίοι λίγο πριν είχαν διαρρήξει αυτοκίνητα, στην ίδια περιοχή.

Συγκεκριμένα, μετά απο καταγγελία στην αστυνομία, για δύο άτομα που επιχειρούν να διαρρήξουν αυτοκίνητα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, αστυνομικοί, έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν τους δράστες μέσα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο είχαν διαρρήξει πριν λίγο.

Οι δράστες, μόλις αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς, επιχείρησαν να διαφύγουν και ο 35χρονος, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και προσέκρουσε σε ένα  διερχόμενο  αυτοκίνητο και σε τρία άλλα σταθμευμένα. Όταν το αυτοκίνητο σταμάτησε και οι αστυνομικοί που το καταδίωκαν προσπάθησαν να ελέγξουν τους δύο επιβαίνοντες, ο οδηγός, με την όπισθεν, τραυμάτισε δύο  από αυτούς στο πόδι και στο χέρι αντίστοιχα. Ο 35χρονος, όταν εξήλθε του οχήματος, συνέχισε να αντιστέκεται σθεναρά, χτυπώντας με γροθιές και λακτίσματα τους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να τον δεσμεύσουν.

Μάλιστα, μετά απο σωματική έρευνα, βρέθηκαν πάνω στους συλληφθέντες και κατασχέθηκαν, 52 ναρκωτικά δισκία 7 μαχαίρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: