Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Πασχαλινή επίσκεψη Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Προέδρου της Δημοκρατίας στην Σκύρο και στον Άγιο Ευστράτιο


Τη Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου 2015, στο πλαίσιο των Άγιων ημερών του Πάσχα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο, τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκο Τόσκα, τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση, επισκέφθηκε την 130 Σμηναρχία Μάχης (130ΣΜ), στη Λήμνο, όπου τους υποδέχθηκε ο Διοικητής της Μονάδας, Σμήναρχος (Ι) Ιωάννης Παπαβασιλείου.


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε τα πληρώματα των αεροσκαφών επιφυλακής και του ελικοπτέρου Super Puma, όπου απηύθυνε χαιρετισμό και αντάλλαξε ευχές.




Στη συνέχεια ο Υπουργός, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ, μετέβη στη Σκύρο, όπου κατά τη διαδρομή πραγματοποίησε ρίψη στεφάνου από ελικόπτερο στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Ευστρατίου, στη μνήμη του Υποσμηναγού (Ι) Νικόλαου Σιαλμά.


Στην συνέχεια, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας (ΥΕΘΑ), κ. Πάνος Καμμένος, μαζί με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργο Βαρεμένο, συνοδευόμενοι από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση, επισκέφθηκαν την 135 Σμηναρχία Μάχης (135ΣΜ), στη Σκύρο, όπου τους υποδέχθηκε ο Διοικητής της Μονάδας, Σμήναρχος (Ι) Γεώργιος Κολοβός.


Την επομένη, Μεγάλη Παρασκευή 10 Απριλίου 2015, επισκέφθηκαν την 7η Μοίρα Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης (7η ΜΣΕΠ), την 22η Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων (22η ΜΚΒ) και τα πληρώματα αεροσκαφών επιφυλακής της 135ΣΜ.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Υπουργός απηύθυνε χαιρετισμό και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: