Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Στέλεχος των ειδικών δυνάμεων κέρδισε 1 εκ. λίρες, αλλά προτίμησε την S.A.S.


Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Sun, 30χρονο στέλεχος των ειδικών δυνάμεων και μέλος της S.A.S (Special Air Service) κέρδισε πρόσφατα σε λοταρία το ποσό των 1 εκ. λιρών και ωστόσο αρνήθηκε να σταματήσει τη σταδιοδρομία του στο επίλεκτο αυτό σώμα του Βρετανικού Στρατού.

Αναλυτικά, ο τυχερός ειδικοδυναμίτης κέρδισε πριν τα περασμένα Χριστούγεννα την εορταστική λοταρία. Βετεράνος του Αφγανιστάν και με πέντε χρόνια στην υπηρεσία της μονάδας, σύμφωνα με πληροφορίες του στενού του οικογενειακού περιβάλλοντός του «ο ίδιος διέθεσε μέρος του ποσού για να κεράσει τους φίλους και συναδέλφους του, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του κέρδους θα το αποταμιεύσει για όταν τελειώσει την θητεία του στο Σώμα. Για τον ίδιο, αναφέρουν στην εφημερίδα οι ίδιες πηγές, δεν έχει αλλάξει τίποτα και συνεχίζει να υπηρετεί την χώρα του»

Η ταυτότητα του υπερτυχερού ειδικοδυναμίτη είναι μυστική καθώς προστατεύεται τόσο απο τον βρετανικό νόμο όσο και απο την μυστικότητα των υπηρετούντων στην συγκεκριμένη μονάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: