Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

«Κόπηκε» στις λεπτομέρειες η πρώτη γυναίκα υποψήφια της MARSOC


Μια γυναίκα δεκανέας του Αμερικανικού στρατού ήταν η πρώτη γυναίκα υποψήφιος προς ένταξη στις τάξεις της διοίκησης ειδικών επιχειρήσεων του σώματος πεζοναυτών των Η.Π.Α (MARSOC) . όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του αμερικανικού πενταγώνου για το θέμα, ταγματάρχης Nicholas Mannweiler, Η δεκανέας αν και κατάφερε να ολοκλήρωση την 19ήμερη πρώτη φάση επιλογής, δυστυχώς, δεν κατάφερε να εκπληρώσει τα επιθυμητά όρια σε διάφορες φυσικές ή ακαδημαϊκές δοκιμασίες για να περάσει στην φάση. 

Μαζί της κόπηκαν αλλη μια γυναίκα, επιλοχίας, η οποία δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προβλεπόμενη πορεία 12 μιλίων και αλλοι 31 άνδρες συνυποψήφιοι, για διάφορους λόγους

Στην δεκανέα θα δοθεί, όπως προβλέπεται απο το Σώμα, άλλες τρεις ευκαιρίες να ξαναδοκιμάσει για να ολοκληρώσει το σχολείο. Κατα την διάρκεια της Α' Φάσης της επιλογής οι υποψήφιοι πρέπει να διανύσουν μια απόσταση 12 μιλίων μεταφέροντας βάρος 20 κιλών, εντός τριών ωρών, να κολυμπήσουν ένστολη μια απόσταση 300 μέτρων εντός 13 λεπτών και να περάσουν επιτυχώς τις διάφορες ακαδημαϊκές και φυσικές δοκιμασίες, όπου η κάθε μία έχει το δικό της όριο επιτυχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: