Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Συρία: Βρετανός ελεύθερος σκοπευτής της SAS έσωσε με μια βολή 12 άτομα


Οι τζιχαντιστές - δήμιοι του Ισλαμικού Κράτους έχουν αποδείξει και δεν το κρύβουν, ότι διαθέτουν μια σαδιστικής εμπνεύσεως, μεγάλη γκάμα μεθόδων εκτέλεσης των αντιφρονούντων, απίστων, «κατασκόπων» που ατυχώς θα βρεθούν στο δρόμο τους. Ένας απο αυτούς είχε την έμπνευση να χρησιμοποιεί σαν μέθοδο εκτέλεσης την καύση των μελλοθανάτων με την χρήση φλογοβόλου ενώ είναι ακόμα ζωντανοί. Μια μέθοδος που φημολογείται οτι χρησιμοποιείται για την εκτέλεση κατασκόπων στην Βόρεια Κορέα. Τα θύματα ήταν δεμένα σε πασσάλους ή κλεισμένα σε κλουβιά πριν από την πυρπόλησή τους από την ομάδα θανάτου.

Οι ομάδες ειδικών επιχειρήσεων των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας έχουν βάλει αυτούς τους εκτελεστές ψηλά στην λίστα των στόχων τους, καθώς οι εκτελέσεις που πραγματοποιούν γίνονται υλικό προπαγάνδας και τρομοκράτησης της Δύσης απο το Ισλαμικό Κράτος και η θανάτωσή τους είναι ένα είδος αντιποίνων. Έτσι μια ομάδα της βρετανικής SAS εντόπισε τον συγκεκριμένο τζιχαντιστή σε ένα χωριό κοντά στην Raqqa και μάλιστα, την ώρα που επιχειρούσε να εκτελέσει 12 άτομα με την κατηγορία της κατασκοπίας, 8 άνδρες και 4 γυναίκες.

Όπως αναφέρει σε χθεσινό της άρθρο η Daily Star Sunday, σύμφωνα με εμπιστευτική πηγή που δεν κατονομάζει, οι Βρετανοί καταδρομείς συνέλεξαν πληροφορίες και βρέθηκαν πρώτοι στο σημείο της εκτέλεσης. Ο εκτελεστής έφτασε με τα υποψήφια θύματά του και αλλους τρείς συνεργάτες του για να τον βοηθήσουν και να καταγράψουν την εκτέλεση.

Αφού τοποθέτησαν τα 12 άτομα, ο δήμιος φόρεσε το μικρό ντεπόζιτου του φλογοβόλου στην πλάτη του και άρχιζε να τους απειλεί και να τους εμπαίζει μαζί με τους συνεργάτες του. Μόλις τέλειωσε την ομιλία του, ο Βρετανός ελεύθερος σκοπευτής, χρησιμοποιώντας ένα τυφέκιο ελεύθερου σκοπευτή Barrett .50, χτύπησε απο απόσταση 1500 μέτρων το ντεπόζιτο του φλογοβόλου προξενώντας άμεση ανάφλεξη και έκρηξη με αποτέλεσμα τον θάνατο του εκτελεστή και των συνεργατών.

Τα παρολίγον θύματα βρήκαν την ευκαιρία να δραπετεύσουν και φυγαδεύτηκαν απο την υπόλοιπη βρετανική ομάδα σε ασφαλές σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: