Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Η Kate Upton εκπαιδεύεται μαζί με τους πεζοναύτες των Η.Π.Α (φωτογραφίες - βίντεο)


Το γνωστό supermodel Kate Upton, μαζι με τον αρραβωνιαστικό της και πίτσερ την ομάδας μπέιζμπωλ των Detroit Tigers, Justin Verlander και μαζί με τις συζύγους των υπόλοιπων μελών της ομάδας έλαβε μέρος σε μια εξαντλητική στρατιωτική προπόνηση, που εφαρμόζουν οι πεζοναύτες στο αθλητικό συγκρότημα του Wayne State University στο Ντιτρόιτ, υπο την επίβλεψη της Λοχίας πεζοναυτών και προπονήτρια  Sara Pacheco. Η συγκεκριμένη προπόνηση ήταν κατα βάση αεροβική και αφορούσε τρέξιμο πολλών γύρων, σπριντ, επιτόπια άλματα και πορεία με βάρος στην πλάτη.

«Είχα πάντα πολύ μεγάλο σεβασμό για τους στρατιωτικούς μας, αλλά σήμερα οι πεζοναύτες μου έδειξαν ένα εντελώς νέο επίπεδο προπόνησης. Αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν που μπορεσα να προπονηθώ μαζί τους σήμερα και ανυπομονώ πραγματικά την εβδομάδα των πεζοναυτών το Σεπτέμβριο στο Ντιτρόιτ. Θα είναι ένας απίστευτος τρόπος για ολόκληρη την κοινότητα να γνωρίσει το Σώμα των Πεζοναυτών και την αποστολή τους, όπως ήμουν σε θέση να τους γνωρίσω σήμερα». δήλωσε η Kate Upton.


Ολόκληρη την προπόνηση μπορείτε να δειτε πατώντας ΕΔΩ

Η συγκεκριμένη προπόνηση έγινε στα πλαίσια της προώθησης της εβδομάδας των πεζοναυτών που θα λάβει χώρα φέτος στο Detroit απο της 6 έως της 10 Σεπτεμβρίου. Με στατικές παρουσιάσεις και επιδείξεις των οπλικών συστημάτων και τακτικών που εφαρμόζουν και χρησιμοποιούν οι πεζοναυτες στα πεδία των μαχών καθώς και με επισκέψεις σε σχολεία οι πεζοναυτες θα δείξουν στο κοινό το έργο και τις δυνατότητές τους. Αλλα και του  Patriot Ruck. ενας αγώνας δρόμου μεγάλων αποστάσεων με μεταφορά βάρους, που θα λάβει χώρα στις 9 Σεπτεμβρίου ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα υπέρ των οικογενειών των πεζοναυτών.







Δεν υπάρχουν σχόλια: