Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Η.Π.Α:Αναβαθμίζεται η αρμάδα των Bradley μέσα στο 2018


Ο στρατός των Η.Π.Α εργάζεται σε μια μελλοντική παραλλαγή/αναβάθμιση του Bradley Fighting Vehicle, του βασικού τεθωρακισμένου οχήματος πεζικού του αμερικανικού στρατού. Η νέα εκδοση, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, ενδεχομένως θα είναι εξοπλισμένο με όπλα λέιζερ και πυραύλους ως αντιdrone συστήματα, ενεργά συστήματα προστασίας, πολύ βελτιωμένα οπτικά συστήματα στόχευσης και αυξημένη δύναμη επί του σκάφους τόσο σε μηχανικό όσο και σε σχεδιαστικό επίπεδο ώστε η νέα έκδοση να μπορεί να φιλοξενήσει όπλα και τεχνολογίες επόμενης γενιάς.

Το νέο Bradley θα είναι σχεδιασμένο επίσης για να είναι ελαφρύτερο, πιο ευκίνητο και πολύ καλύτερα προστατευμένο, η αναβαθμισμένη έκδοση του Bradley A5 βρίσκεται σε εξέλιξη - καθώς ο στρατός δουλεύει έντονα για να εξασφαλίσει ότι είναι πλήρως προετοιμασμένος εναντίον ενός τεχνικά προηγμένου αντιπάλου.

Καθώς ο Στρατός επιδιώκει ένα πιο εξελιγμένο Α5, που έχει σχεδιαστεί για να ξεπεράσει το σημερινό αναβαθμισμένο Α4. Το Α5, το οποίο θα εκδοθεί μέσα στο 2018, θα ενσωματώνει αρχικά αισθητήρες υπέρυθρης όρασης τρίτης γενιάς για τον αρχηγό πληρώματος και τα μέλη, εντοπιστές σημάτων για τον εντοπισμό θέσεων για τους στρατιώτες για τον εντοπισμό στόχων και αναβαθμισμένο πλαίσιο με αυξημένη προστασία των τροχών και μια νέα διαμόρφωση αποθήκευσης πυρομαχικών, όπως σημείωσε ο συνταγματάρχης James, υπεύθυνος του Schirmer Project για τα συγκεκριμένα θωρακισμένα οχήματα μάχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: