Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Μια γυναίκα παλεύει να βγάλει το σχολείο ειδικών επιχειρήσεων των Αμερικανών Πεζοναυτών


Μια δεκανέας συνεχίζει για να αποφοίτηση απο το U.S. Marine Corps Forces Special Operations Command assessment and selection course που η πρώτη του 19ήμερη φάση ξεκίνησε στις 11 Αυγούστου. Η δεκανέας μαζί με μια λοχία, ήταν οι μόνες γυναίκες που πήραν μέρος στο σχολείο αυτό των ειδικών δυνάμεων του Σώματος των Πεζοναυτών των Η.Π.Α. H λοχίας όμως και 32 άλλοι υποψήφιοι απέτυχαν να επιλεγούν. Η MARSOC δεν έδωσε ακόμα στην δημοσιότητα την ταυτότητα της γυναίκας που παλεύει να αποφοιτήσει απο αυτό το απαιτητικό σχολείο.

Σε αυτές της 19 μέρες οι υποψήφιοι δοκιμάζουν τις φυσικές τους δυνατότητες σε μια πορεία 12 μιλίων με φόρτο μάχης και εκπαιδεύονται σε διάφορα αντικείμενα που έχουν να κάνουν με την πλοήγηση και τον προσανατολισμό, την κολύμβηση μάχης, την ιστορία των ειδικών επιχειρήσεων των πεζοναυτών και ασκήσεις σωματικής βελτίωσης.

Την δεκανέα και τους άλλους συνυποψηφίους της που θα ολοκληρώσουν στις 22 Αυγούστου την πρώτη φάση ακολουθούν τρεις σκληρές εβδομάδες με αντικείμενα που αφορούν την επιβίωση, αιχμαλωσία και αντίσταση στην ανάκριση και στην συνέχεια ένα ακόμα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα 3 μηνών που αφορούν μάχη εντός κατοικημένων τόπων, ειδική αναγνώριση, ανταρτοπόλεμος κ.α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: