Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Αλεξανδρούπολη: «Εδώ δεν γουστάρουμε τους ένστολους»


Ένα δυσάρεστο περιστατικό επιφύλαξε σε μια ομάδα σπουδαστών της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων το εκπαιδευτικό ταξίδι της Σχολής στην Ζώνη Ευθύνης του Δ'ΣΣ στην Θράκη που πραγματοποιήθηκε από της 20 έως 22 Μαΐου 2015, συνοδευόμενοι από τον Διοικητή της Σχολής, Υπτγο Κωνσταντίνο Παγουρόπουλο και τον Υποδιοικητή, Σμχο(Ο) Κωνσταντίνο Στεργίου, όταν στο περιθώριο της επίσκεψης πραγματοποίησαν περίπατο στην πόλη της Αλεξανδρούπολης φορώντας την επίσημη στολή εξόδου.

Κάποια στιγμή, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερη Θράκη» του δημοσιογράφου Σταύρου Κονδύλη, αποφάσισαν να καθίσουν σε μία καφετέρια στο κέντρο της πόλης. Η πράξη τους αυτή όμως δεν βρήκε σύμφωνο το ιδιοκτήτη του καφέ - ρεστοράν ο οποίος αμέσως τους απαγόρευσε την παραμονή τους στην καφετέρια του, τονίζοντάς τους πως: «εδώ δεν επιτρέπονται οι ένστολοι».

Η συγκεκριμένη πράξη του καταστηματάρχη βρήκε αντίθετους τόσο τους παρευρισκόμενους πελάτες όσο και τον πρόεδρο καταστηματαρχών καφέ - εστιατορίων Αλεξανδρούπολης Γιώργο Αλαβάντα:


Στα πλαίσια του ταξιδιού τους στην Θράκη, οι σπουδαστές της ΣΣΑΣ επισκέφθηκαν το Δ'ΣΣ, την XIV M/K ΜΠ, την ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ και τα φυλάκια Καστανέων και Κήπων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το ίδιο μέτρο εφάρμοζαν και σχεδόν όλοι οι καταστηματάρχες στην πόλη της Δράμας το 2003. Ένιωθα τόσο εξοργισμένος που ήθελα να μην έχουν καθόλου πελατεία στο μέλλον και να παρακαλάνε!!!