Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Βρετανοί πεζοναύτες: Άσκηση νέων δεκανέων και εφέδρων πεζοναυτών


Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσή τους, οι νέοι Βρετανοί δεκανείς Πεζοναύτες της 40ης Μοίρας των Βασιλικών πεζοναυτών πήραν μέρος στην άσκηση Alpha Fury με αντικειμενικό στόχο στην εξάσκησή - εκπαίδευσή τους τους σε αντικείμενα διοίκησης ομάδας - ημιομάδας που θα έχουν πλέον ως μικροί ηγήτορες.


Συγκεκριμένα, το αντικείμενο της εκπαιδευτικής άσκησης ήταν η έκδοση - διαβίβαση διαταγής περιπόλου, παρουσίαση της αποστολής, εκτέλεση αποστολής.







Επίσης, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική άσκηση εφέδρων Βρετανών πεζοναυτών που έχουν την ειδικότητα του πολυβολητή, στην συναρμολόγηση / αποσυναρμολόγηση, αναγνώριση στόχων και τακτική χρήση πολυβόλου .50χιλ.  


«Ήθελα να γίνω μόνιμος πεζοναύτης αλλα όταν κατάλαβα πως στην Εφεδρεία μπορούσα να αξιοποιήσω τις πανεπιστημιακές μου γνώσεις δεν δίστασα καθόλου. Η Εφεδρεία είναι ο κατάλληλος χώρος για να ακολουθήσω στρατιωτική καριέρα και εφαρμόσω της πανεπιστημιακές μου δεξιότητες» δήλωσε ο ασκούμενος έφεδρος πεζοναύτης και οστεοπαθητικός στην πολιτική του ζωή, 25χρονος  Jonathan Atkinson.





Δεν υπάρχουν σχόλια: