Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Απο Πολιτιστική Γειτονιά σε γειτονιά διαρρήξεων!

 

Ξαναχτύπησαν βάνδαλοι στην «Πολιτιστική Γειτονιά» του δήμου Νεάπολης-Συκεών στη Δημοτική Ενότητα Συκεών. Μετά το Εργαστήριο Αγγειοπλαστικής, όπου κατέστρεψαν όλα τα έργα των σπουδαστών από ανακυκλώσιμα υλικά πριν απο μερικές μέρες, χθες (15.12) τα ξημερώματα κύριος στόχος τους ήταν το Εργαστήριο Κατασκευής Μουσικών Οργάνων.

Στην χθεσινή τους επίθεση οι δράστες έδρασαν με το γνωστό πλέον τρόπο, έσπάσαν τη σιδερένια κλειδαριά και ξήλωσαν την ξύλινη πόρτα του επίσης ξύλινου οικήματος για να μπουν στο χώρο, απ’ όπου αφαίρεσαν τουλάχιστον 6 εντοιχισμένα σώματα θέρμανσης. Επίσης, από την αυτοψία που διενήργησαν άνδρες της Ασφάλειας προκύπτει ότι στο χώρο είχε γίνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Οι δράστες, όμως, δεν σταμάτησαν εδώ. Πήγαν και στο διπλανό Κέντρο Νεότητας, όπου έσπασαν και πήραν το ξύλινο παράθυρο και το τζάμι, καθώς και δύο εντοιχισμένα σώματα θέρμανσης.

Ιδιαίτερα πρέπει να τονιστεί ότι η «Πολιτιστική Γειτονιά» βρίσκεται σε ένα κεντρικότατο σημείο στις Συκιές στο πάρκο Ελπίδος, πάνω από ένα δημοτικό υπόγειο χώρο στάθμευσης, και μόλις λίγα μέτρα από το ΙΕ΄ Αστυνομικό Τμήμα Συκεών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: