Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Δέματα αγάπης απο τον Παύλο Μελά

Πεντακόσια περίπου Χριστουγεννιάτικα δέματα με είδη πρώτης ανάγκης διατέθηκαν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες για τις μέρες των εορτών  από το Κέντρο Διάθεσης Ειδών και Τροφίμων του δήμου Παύλου Μελά.
Κάθε δέμα περιελάμβανε φρούτα, πατάτες, κρεμμύδια λαχανικά, ζυμαρικά, κρέας, γλυκά, ρούχα, υποδήματα, γάλα, παιχνίδια, απορρυπαντικά, κατεψυγμένα προϊόντα, ενδύματα και είδη οικιακού εξοπλισμού.  Δικαιούχοι των δεμάτων αγάπης  ήταν μακροχρόνια άνεργοι, άποροι, πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες, άτομα με αναπηρία, και ηλικιωμένοι. Σημαντική ήταν η προσφορά επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή αλλά και συμπολιτών μας που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα ανθρωπιάς ,προσφέροντας τρόφιμα , είδη ρουχισμού, παιχνίδια κ.α δίνοντας ένα μάθημα αλληλεγγύης  και  κοινωνικής προσφοράς.

Ο δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή, το Κέντρο Διάθεσης Ειδών και Τροφίμων, συνομίλησε με τους πολίτες και τους ευχήθηκε καλές γιορτές.
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της δράσης, τις επιχειρήσεις, τους εθελοτές και τους πολίτες που διέθεσαν τα είδη διατροφής καθώς και τους εργαζόμενους του Δήμου, για τη βοήθειά τους ώστε το μήνυμα της Αγάπης» δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Παύλου Παύλου μετά την ολοκλήρωση της διανομής των δεμάτων.



Στο πρόγραμμα του  Κοινωνικού Παντοπωλείου μπορούν να συμμετέχουν οικονομικά αδύνατες οικογένειες  και πολίτες με χαμηλά εισοδήματα που είναι δημότες ή κάτοικοι του Δήμου και πληρούν τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια που ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο. Όλες οι υπηρεσίες του δήμου δέχονται καθημερινά προσφορές από πολίτες, σωματεία και εθελοντές.

Ανάλογη δράση θα επαναληφθεί και την Πρωτοχρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: