Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικες επισκέψεις Φωτίου σε στρατόπεδα και φυλάκια της Εθνικής Φρουράς


Τις θερμές ευχές του έδωσε ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου σε στελέχη της Εθνικής Φρουράς, εθνοφρουρούς και πολιτικό προσωπικό κατά τη διάρκεια επισκέψεών που πραγματοποίησε με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων.

Ο Υπουργός, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Στυλιανό Νάση, πήγε σήμερα το πρωί στο Στρατόπεδο «Γρηγόρη Αυξεντίου» στο χωριό Κόσιη καθώς και στα Φυλάκια «Μάρκουλλος» και «Υδραγωγειο», ανταλλάζοντας ευχές και προσφέροντας δώρα.

Σε δηλώσεις του ο Υπουργός προς τους δημοσιογράφους μετά το πέρας των επισκέψεων: «Αυτές τις Άγιες Μέρες πρέπει να είμαστε με τα στρατευμένα νιάτα μας. Πρέπει να νιώσουν και οι ίδιοι ότι είμαστε δίπλα τους, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία. Αυτά τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για το τόπο μας.


Με τις καθημερινές αμφισβητήσεις και απειλές των Τούρκων, με τα δύσκολα που περνούμε σαν ελληνισμός, νομίζω ότι η ΕΦ, οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, παραμένουν ο εγγυητής της ασφάλειας, της κυριαρχίας αλλά και της διασφάλισης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κύπρου μας.

Έχω ευχηθεί τα καλύτερα για τις γιορτές των Χριστουγέννων και του νέου χρόνου και νομίζω, ότι, εκείνο που έχει σημασία είναι πάντοτε να βρισκόμαστε κοντά στα στρατευμένα νιάτα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: